Kıyafetlerin içini gösteren kameralar (+13)

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
XR-L-4T.jpg

XR-L-2T.jpg

Kıyafetlerin içini gösterdiği iddia edilen kameralar gerçek oldu; hatta satışa bile sunuldu...

2cqi2bc.jpg

Yaklaşık 40 yıl önce çizgi romanlar sayesinde ilk kez duyduğumuz, kıyafetlerin içini gösteren cihazların söylentisi her zaman vardı ama gerçeğini görebilen olmamıştı. Fakat her zaman bir tanıdığının, tanıdığında böyle bir gözlük veya kamera olduğunu söyleyen birileri çıkmıştı.

İddiasına göre David Steele adlı bir üretici yıllar sonra kıyafetlerin içini gösteren bir kamera lensini üretmeyi başardı. 200 dolara internet sitesi üzerinden satışa sunduğu bu lens belki profesyonel kullanıcıların ilgisini çekmeyebilir ama bu şehir efsanesini yıllarını dinleyen bir kısım amatör kullanıcının büyük ilgi göstereceği kesin.

Üreticinin resmi web sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

1996 - 1998 arası tam hatırlamıyorum sanırı sony idi. hatalı üretim sonucu 200 küsur kamerası gündüz güneş ışığı altında gece çekim modu devreye sokulduğunda giysilerin içini gösterdiği için o üretim serisinin hepsi satılan kişilerden geri alınmıştı. çok iyi hatırlıyorum. yıl ve markadan emin değilim ama bu olayı çok iyi hatırlıyorum. neyse... 200$ pek pahalı değilmiş :D

Bende hatırlıyorum, hatta fatura bilgilerinden, kameraları alanlara oyle ulaşmışlar

Tesekkurler Bır Ruya Gercek Oldu Desene =) ..

süper yaaa :D:D:D

aLacak oLan GeLsin ßende Denesin No proßLem yani ;)

Geri