11 bin Kürt Türkiye'ye getirilecek!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
01112009125621.jpg

11 bin Kürt'ün Türkiye'ye getirilmesi için çalışmalar başlatıldı. Proje için Fak fuk fon kullanılacak!...

Hükümet, Kürt açılımında yeni adımı Mahmur Kampı üzerinden yapacak. Kamptaki 11 bin mültecinin yüzde 70'inin kadın, çocuk ve yaşlılardan oluştuğunu belirleyen İçişleri Bakanlığı, eve dönüş için gereken hukuki ve sosyal altyapı konusunda inceleme yapıyor.

Mültecilerin askerlik, evlenme ve vatandaşlık durumlarını mercek altına alan bakanlık, Adalet Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı ile koordineli olarak çalışıyor.

Geçen hafta AKP Siyaset Akademisi'ne katılan Beşir Atalay, basına kapalı bölümde, Mahmur ile ilgili gelişmelerin birkaç ay içinde tamamlanacağını açıklayarak, 'Mahmur'daki 11 bin insan çok berbat koşullarda yaşıyor, büyük kısmı terörist değil, ama orada terör üreten bir ortam var. Bu sorunu yakında çözeceğiz' dedi.

IRAK'LA ANLAŞMAYA VARILDI

Yapılan ilk incelemelere göre Mahmur'da 11 bin mülteci yaşıyor, bunların yüzde 90'ı TC vatandaşı. TC vatandaşı olmayan Kürt mültecilerin Irak'ta kalması, Irak hükümetince uygun bulundu. Geriye kalan mülteci...

Devami...

Fak fuk fon :) cok güldüm yaa, neyse simdi zamani bu?

yaşasın halkların kardeşliği

çok lazımdı getirsinler burdakiler yetmedi yarın öbürgün başımıza bela lazım

Getirsinler İtleri....
Emniyet güçlerini taşlayacaklardır,halkın iş yerini aracını yakacaklardır.Şerefsiz Vatan Hainleri.....

kendi vatanımızda bizi yabancı yapan akp hakkım haram olsun.Zehir zıkkım olsun
.İnşallah öbür dünyaya kalmadan allah cezalarını bu dünyada verir inşallahhhh.

Arkadaşlar işsizliğe çözüm bulundu.

Dağa çıkın ertesi gün geri inin işiniz hazır. :mad:

Getirsinler İtleri....
Emniyet güçlerini taşlayacaklardır,halkın iş yerini aracını yakacaklardır.Şerefsiz Vatan Hainleri.....

Kardeşim yapmayın yahu ALLAH aşkına yapmayın kürt diye bunu yapmaya hiç kimsenin hakkı yok yazıktır günahtır hepsi aynı hain olacak diye birşey yok olmadı da zaten,olanaklar tabiki kısıtlı kısıtlıyıda geçtim yok ona sözüm de yok nabalım yani baştakiler böyle uygun görmüş...

Kardeşim yapmayın yahu ALLAH aşkına yapmayın kürt diye bunu yapmaya hiç kimsenin hakkı yok yazıktır günahtır hepsi aynı hain olacak diye birşey yok olmadı da zaten,olanaklar tabiki kısıtlı kısıtlıyıda geçtim yok ona sözüm de yok nabalım yani baştakiler böyle uygun görmüş...

ben bunu uygun gören baştakini si......

Zamanında Turgut Özal da aynı şeyi yaptı Saddamın katliyamından kaçan ne kadar kürt varsa TÜRKİYEYE sığındı 300 bine yakın kürt TÜRKİYEYE girdi ne kadarı kayıt altında ne kadarı pkk lı bilen yoktu işte geldiğimiz nokta alın alın daha 11 bin az kuzey ırakın tamamını alın içeri bu AKP memleketin başına gelmiş en kötü hükümettir ALLAH sonumuzu hayır etsin

Ben Hakkarili Müslüman bir Kürt vatandaş olarak bu kanın durmasını, Türk-Kürt kardeşliğinin Osmanlı'daki şekliyle tekrar yaşanmasını diliyor, bu konuda emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum. İnanın Türkler'in Kürtler'den, Kürtler'in de Türkler'den başka yandaşı olmaz. Ben bir Kürt milliyetçisi değilim; Allah'a şükürler olsun ki Müslümanım ve yüce dinim beni menfi milliyetçilikten menetmiştir. Tek istediğim, İslamiyet'in bayraktarlığını yapan Türkiye'mizin güzel yaşamlarla daha da güzel olmasıdır. Allah yanlış yolda olanları ıslah etsin. Saygılar...

Ben Hakkarili Müslüman bir Kürt vatandaş olarak bu kanın durmasını, Türk-Kürt kardeşliğinin Osmanlı'daki şekliyle tekrar yaşanmasını diliyor, bu konuda emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum. İnanın Türkler'in Kürtler'den, Kürtler'in de Türkler'den başka yandaşı olmaz. Ben bir Kürt milliyetçisi değilim; Allah'a şükürler olsun ki Müslümanım ve yüce dinim beni menfi milliyetçilikten menetmiştir. Tek istediğim, İslamiyet'in bayraktarlığını yapan Türkiye'mizin güzel yaşamlarla daha da güzel olmasıdır. Allah yanlış yolda olanları ıslah etsin. Saygılar...

Bu da millete kapak olsun.

inşallah o gelen İTler erdoğanın bir yerine girer:cursing:

Geri