100 de yüz msn hack he?

Tycon

New member
Reaction score
0
Demin bi hıyarzan böle başlık açıp trojan vermişti, üşenmedim indirip inceledim ve bu salağın mail adresini aldım :) tanıyan varmıdır bilmem:

[email protected] al canem hack öyle değil böyle yapılır kara listeye girdin Eyüp :)

fake_msg_sw=0|fake_msg_txt=Invalid memory block address|del_self=0|inject=browser|keylog0|disableavs1|clearrestorepoints1|mailaddressEYUPTURANUNKNOWN`YAHOO.COM|sendpass1|sendcdkeys1|sendkeylog1|sendsysteminfo1|sendprocesslog1|sendurlhistory1|sendaddressbook0|removeprotection0|sendvklogs0|A=|hid

helal hocam gızık oluyom zaten öyle adamlara ,,,,,,,,

burda herkes keriz sanki bir onlar akıllı ,,,,,,,

bunlara acıyorum bilgisayarıma trojan soksan ne olcak sanki
lavuk yaa :)

Tycon helal olsun adamı kelle paça yapmışsın ha.Korkmaya başladım :D....Abi benim antivirüs trojanlarla kafa buluyo walla vız gelir trojan keşke ben görüp indirseydim antivirüsüm antrenman yapmış olurdu..

ANA AWRAT KÜFÜR ETMEK İSTEYENLER İÇİN YUKARIDA E MAİL ADRESİ WAR..HARBİ KÜFÜR ETSEK Mİ ACABA

chuckies' Alıntı:
ANA AWRAT KÜFÜR ETMEK İSTEYENLER İÇİN YUKARIDA E MAİL ADRESİ WAR..HARBİ KÜFÜR ETSEK Mİ ACABA

annesi böyle olucağını bilse doğurmazdı heralde anasına yazık direk ona küfredelim :D

İnternette gezerken klasik bir kural vardır bunu unutmayalım! Tanımadığınız insanlardan dosya kabul etmeyin..

walla benm başıma geldi :) bi da güvenmedm bişi indirmem :)

Tycon bunu nasıl kullanacağımzı sorsam ayıp olur mu. Bir sürü lavuk bunları yapıyor ama ben bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Kısaca açıklasan anlarım herhalde.

Öyle kişilerin bu siteye yapacakları en yararlı iş; HAREKETSİZ KALMAKTIR!!!

hacı I am a hackstar böyle ezık trojanlarla ugrasamayın!!!!!!!!!!!!!!!

ama bole denyoları cezalandırmak lazım T.HACK.T

gelen gecen msn eklese 2 slm 2fantazi 2 küfür yapsa zaten hacklenmişten beter olur sıkılır kaapr mail :D ezikler eyleniyo işte

salak işte... :D

aGA doĞru DiYO ..
tanımadıgın kişilerle konuşma cinsinden :D

elinize saglik. sizden birsey rica etsem ben irakta calisiyorum ve firmam adina tum maillerim yahoo ve hotmail adresime geliyor. fakat birisi yada birileri adrslerimi hackledi ve suanda gercekten zor durumdayim mail adresimin icinde bulunan adresler bana cok lazimdi. gordugum kadariyla sizler bunu cozecek yetenege ve bilgiye sahipsiniz bana bu konuda yardimci olurmusunuz.

Geri