% 100 Düşünce Gücü ( Kişisel Gelişim E-Kitaplar )

yenal1990

New member
Reaction score
0
20025_k_8807.jpg

Kendi Kendini Yönetme Zamanının Geldiğini Düşünenler İçin

İnsanlar sanş rüzgarlarıyla bir o yana bir bu yana savrulan kader makumu kurtulmalıdırlar.Bu da kendi kendini yönetmeyi öğrenmekle olur.

KİTABIN KONUSU

Kitapta düşüncenin gücü konu ediliyor. Bilinç altına farkında olmadan yerleştirdiğimiz yargıların, hayat akışımızı nasıl etkiledikleri çarpıcı örneklerle anlatılamaya çalışılıyor. Hayatımızın bizim istediğimiz doğrultuda akması için bilinç altımızı yeniden şekillendirmenin yolları sunuluyor.

---
SİZDE DÜŞÜNCENİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN

Hepimiz hayal kurarız. Kimisi zengin olmak hayalindedir, kimisi dünyaca tanınmak, bazıları sağlıklı ve mutlu bir yaşamın ve kendince bunlar için gerekli unsurlara sahip olmanın hayaliyle yaşar. Hayallerin sınırı yoktur...

Hayallerimiz vardır... Bir de hayatın gerçekleri ve bizim bir sınırımız... Böyle düşünür ve hayallerimizi hayal olarak kalmaya mahkum ederiz. Onları gerçekleştirmek için daha bir adım bile atmadan...

Yüzde Yüz Düşünce Gücü bizim yanıldığımızı, insanı sınırlayanın aslında kendi düşünceleri olduğunu yaşanmış olaylarla kanıtlıyor. Sınırlarımızı genişletmenin ve hayallerimizi gerçekleştirmenin yollarını sunuyor bizlere amaçlarımıza ulaştığımız hayallerimizin gerçekleştiği bir dünyanın anahtarını veriyor... ‘BİLİNÇ ALTINA BİLİNÇLİ YÖNLER VERMEK ‘ işte anahtar bu.

DÜŞÜNÜYORUM ÖYLEYSE VARIM

Düşünce varlığın kanıtı mıdır? Yüzyıllardır insanlar bunu tartışıyor. Kitap bu konuya da ışık tutuyor. “ Dünyadaki her şey düşüncenin ürünüdür. Her ilham Yüce Düşüncenin kendimize akışıdır. “ diyor yazar.Yine konu ile ilgili çarpıcı ve düşündürücü örnekler, büyük bir Allah inancı, o inançtan alınan güçle karşılaşıyorsunuz kitapta. Tüm insanların ihtiyacı olan gücün kaynağı olarak da bu Mutlak Güç, Yüce Zeka yani Allah olarak gösteriliyor.

KENDİNİZİ FARKLI BİR DÜNYADA HİSSEDİN

Bu kitabı okurken kendinizi farklı hissediyorsunuz. Sınırsız, hedeflerine ulaşabilecek kapasitede... Hayata yeni farkındalıklar getiriyor kendinizi ve yaşamı daha iyi anlamak, soru işaretlerini azaltmak size mutluluk veriyor.

ANLATIM BAKIMINDAN

Çeviride çok sade bir Türkçe kullanılmış. Basit kelimelerle etkili cümle sanatını en iyi örneklerinden diyebilirim.

Kitap bölümlerden oluşuyor ve çok akıcı bir üslup kullanılmış bu nedenle okuyucuyu sıkmıyor.

SONUÇ

Birçok bireysel gelişim kitabı okudum. Ancak Yüzde Yüz Düşünce Gücü hepsinden farklı ve okunmaya değer. Doyurucu ve tatmin edici bir kitap. Ortaya atılan her düşünce yaşanmış örneklerle kanıtlanmış ve hiçbir açık kapı bırakılamamış.

“ Size kaderinizin efendisi olma fırsatını sunuyorum “ diyecek kadar iddialı yazar. Kaderin efendisi olmak savaşı kolay bir savaş değil. Hayal kırıklıklarına, her şeye yeniden başlamaya, korkularınızı yenmeye, sebat etmeye hazır olmalısınız.

Bu zorlu yolculukta hayat karşınıza sürekli yeni sürprizler çıkaracaktır. Hiçbir şeyin tesadüf olamadığını, bu olayların size bir şeyler göstermek için karşınıza dikildiklerini düşünün. Onları dinleyin ve onlardaki incelikleri görmeye çalışın. Mutlaka, hedeflerinize ne kadar yaklaştığınızı ve de nerede doğru nerede hata yaptığınızı size göstereceklerdir.

Hayalleri arasında bütün insanların mutluluğuna da yer verenlerin bu savaşta başarılı olmaları dileğiyle.

İ N D İ R
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: _100_dsnce_gc.rar

Geri