%100 Bedava muzik indirme programı

kingspy

New member
Reaction score
0
banner-img.png

BURDAN İNDİRİN

Tek Tıkla Albüm İndirici
Sevdiğiniz sanatçının tüm albümlerini indirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. çalan harika şarkıyı dinletikten sonra artistin tüm albümüne yakından bakabilir ve hatta indirebilirsiniz.Arama motorlarında geçen uzun arama süreçleri yerine Media Drug kullanın, o sizin yerinize tüm kirli işleri yapsın.
%100 Bedava muzik indirme programı
Programı kullanmaya başlamak tamamen ücretsiz. MediaDrug bedava mp3 yazılım çözümü ve hep öyle kalacak. Gelecekteki bütün güncellemeler ve program yeni sürümleri (Win,unix ve mac) de sitemizde ücretsiz olarak kalacak.
Tam donanımlı mp3 çalma listesi düzenleyici
Eğer sevdiğiniz parçalardan bir çalma listesi oluşturmak istiyorsanız. yapmanız gereken sadece (sol) taraftaki beğendiğiniz şarkıyı sağ taraftaki oynatıcıya sürüklemek. Hepsi bu kadar. Oynatıcı artık hazır! MediaDrug ile bulunan bütün parçaları ve hatta bütüm çalma listelerini arşivinize kaydetmek çok kolay.

on numara bir program, eline emeğine sağlık kardeşim, emeğe saygı...

eset herşeye ötüyor kardeşim 150 indirme var kimse bir sıkıntı yaşamadı

programın kullanışlı olduğu bi gerçek. bi kaç müzik indirdim denemk için. bir kaç tanesini de dinledim. lakin zaman zaman net bağlantım kesildi, modem devre dışı kalıp tekrar çalıştı, derken bağlantım hepten gitti. sorun gidericiyi çalıştırdığımda;

(WİN 8) PROXY AYARLARI OTOMATİK OLARAK ALINAMADI diyor ve internet bağlantımı kesiyor. çok uğraştım lakin sonuç alamadım. programı kaldırmak zorunda kaldım. NET BAĞLANTISI GELDİ.

SORUN NE OLABİLİR?

85 kişi indirmiş bu siteden programı bir arkadaşta sorun çıkmış bakarsan yorumlara herkez ne kadar memnun kalmış

süper prog diyecektim ama ne göreyim he rşarkıda hata verip indirmiyor, acaba benden mi kaynaklı ??

süper bir program bende hepsini indiriyor kardeşim

Geri