100 Adet Sihirbazlık Gösterisi Hileleri| PDF dosya | İndir

bmyoadem

New member
Reaction score
0
14279yr.jpg

2e4vkth.jpg

otgt94.jpg

Toplamda 100 adet farkı farklı ilizyon gösterisinin nasıl yapıldığını gösteren eğitim paketidir.Bu kitaplarla sizde arkadaşlarınıza yada ilenize küçük ilizyon gösterileri yapabilir, gözleri üzerinize çekebilirsiniz.Hepimiz az çok sihirbazlık yapmayı çok istemişizdir.

filejungle.gif

File name: 1000_ilizyon_teknigi.rar File size: 102.05 MB

Dosyaları bilgisayarınıza ücretsiz indirmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyiniz:

filejungle.jpg

1- Açılacak olan sayfada bu bölümü bularak "SLOW DOWNLOAD" butonuna tıklayınız.
2- Daha sonra ekrana gelecek olan kelimeleri şekildeki gibi kutucuğa girerek "SUBMIT" butonuna tıklayınız.
3- 44 saniye bekleyiniz.
4- Son olarak "Download Now" butonuna tıklayarak dosyayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
5- Paylaşmış olduğum kaynak işinize yararsa bir "Teşekkür" ile bunu belli edebilirsiniz.

ayıp ya 102mb demişsin içinde 56.2mb wallpaper var ne gerek var böyle saçma bişeye onu çıkartmadan upload edemedin mi ya da kontrol etme gereği duymadın mı hiç linki ne var bunda diye ?

ayıp ya 102mb demişsin içinde 56.2mb wallpaper var ne gerek var böyle saçma bişeye onu çıkartmadan upload edemedin mi ya da kontrol etme gereği duymadın mı hiç linki ne var bunda diye ?

osiris_tr sürekli aynı mesajı postlayıp durma istersen.Bu sıkıntını özelden mesaj atarakta söyleyebilirdin.O walpaper dediğin dosyalarıda kendim ekliyorum.Herhangi biryerden direkt dosya aktarmıyorum emin olabilirsin.

Geri