infatuate
İstirahatte

1- Ucuz çapkınlar: Tanıştığınız günün ilk akşamı size atacağı ilk mesaj "N'aber bebek" gibi klişe bir cümleyse, hemen kaçar gibi uzaklaşın, o adamdan"..
2- Cimriler: "Yemeğe çıktığınız gece, hesabı bölüşelim.. Ben eşitliğe inanıyorum.." gibi bir vecize yumurtluyorsa, bence hafiften yelken basın.. Yoksa daha sonra alabora olursunuz..
3- Kaypaklar: "Önceden plan yapmayı sevmiyorum.. Ya son anda bir terslik çıkarsa.." gibisinden, lafları fazla eveleyip geveliyorsa, boş verin vaktinize değmez..
4- Korkaklar: "Aman beni daraltma.." en çok kullandıkları sözcüktür.. Bu adamların derdi, duygusal açlığını doyurmak için hem elinin altında ona aşık birini bulundurmak, hem de sorumluluk duymadan cinsel açlığını gidermektir, genelde..
5- Ana kuzuları: Onları anlatmaya hiç gerek yok.. Hemen anlarsınız.. Bence ilk yapmanız gereken, "Anneee.." diye bağırarak kaçmak..
6- Sinsi çapkınlar: Sizi sadece hafta sonları görebileceğini söylüyor, hafta içinde çok çalıştığından dem vuruyorsa, çok dikkat edin.. Ama daha kötüsü şu.. Hafta içinde görüşüp, hafta sonları arazi oluyorsa, o zaman sıkı bir takibe girişin.. Mutlaka karısıyla ya da nişanlısıyla karşılaşırsınız..
7- Kurnazlar: Paleotik Çağ'da Tanrı'nın kendisine verdiği genetik döllenme misyonunu ulvi görevi zannedip, doğadaki her dişiyle aynı yatağı paylaşma derdindedir.. Genelde kafelerde, barlarda ve diskolarda bulunur.. Boşa zaman geçirmek istiyorsanız mesele yok..
8- Megalomanlar: Her şeyi o biliyor ve sen anlamazsın diyorsa.. Durum aslında hem kolay hem zordur.. Her şeye evet deyip bildiğinizi okumak bu erkekleri tatmin etmeye yeter artar..
9- Pasaklılar: Bunlar hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.. Çünkü haklarında pratik bir yana teorik olarak da bir bilgim yok..
10- Vücut manyakları: Dünyada kimseyi vücudunuzla elinizde tutamazsınız.. Vücudunuzu şimdi güzel gören bir erkek, en kısa zamanda başka vücutları da güzel görecektir.. Siz en iyisi, vücut geliştirme yerine, ruh geliştirme seanslarına gidin..
:sigara: