10 Tehlikeli Erkek .. Kızlar Dikkat =))

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
stupidMonkey.gif

1- Ucuz çapkınlar: Tanıştığınız günün ilk akşamı size atacağı ilk mesaj "N'aber bebek" gibi klişe bir cümleyse, hemen kaçar gibi uzaklaşın, o adamdan"..

2- Cimriler: "Yemeğe çıktığınız gece, hesabı bölüşelim.. Ben eşitliğe inanıyorum.." gibi bir vecize yumurtluyorsa, bence hafiften yelken basın.. Yoksa daha sonra alabora olursunuz..

3- Kaypaklar: "Önceden plan yapmayı sevmiyorum.. Ya son anda bir terslik çıkarsa.." gibisinden, lafları fazla eveleyip geveliyorsa, boş verin vaktinize değmez..

4- Korkaklar: "Aman beni daraltma.." en çok kullandıkları sözcüktür.. Bu adamların derdi, duygusal açlığını doyurmak için hem elinin altında ona aşık birini bulundurmak, hem de sorumluluk duymadan cinsel açlığını gidermektir, genelde..

5- Ana kuzuları: Onları anlatmaya hiç gerek yok.. Hemen anlarsınız.. Bence ilk yapmanız gereken, "Anneee.." diye bağırarak kaçmak..

6- Sinsi çapkınlar: Sizi sadece hafta sonları görebileceğini söylüyor, hafta içinde çok çalıştığından dem vuruyorsa, çok dikkat edin.. Ama daha kötüsü şu.. Hafta içinde görüşüp, hafta sonları arazi oluyorsa, o zaman sıkı bir takibe girişin.. Mutlaka karısıyla ya da nişanlısıyla karşılaşırsınız..

7- Kurnazlar: Paleotik Çağ'da Tanrı'nın kendisine verdiği genetik döllenme misyonunu ulvi görevi zannedip, doğadaki her dişiyle aynı yatağı paylaşma derdindedir.. Genelde kafelerde, barlarda ve diskolarda bulunur.. Boşa zaman geçirmek istiyorsanız mesele yok..

8- Megalomanlar: Her şeyi o biliyor ve sen anlamazsın diyorsa.. Durum aslında hem kolay hem zordur.. Her şeye evet deyip bildiğinizi okumak bu erkekleri tatmin etmeye yeter artar..

9- Pasaklılar: Bunlar hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.. Çünkü haklarında pratik bir yana teorik olarak da bir bilgim yok..

10- Vücut manyakları: Dünyada kimseyi vücudunuzla elinizde tutamazsınız.. Vücudunuzu şimdi güzel gören bir erkek, en kısa zamanda başka vücutları da güzel görecektir.. Siz en iyisi, vücut geliştirme yerine, ruh geliştirme seanslarına gidin..

:sigara:​

hmm. Böyle erkeklere aşıkları, ben gibi karizmatik, yakışıklı ve dürüst birini yani beni tavsiye ediyorum. ehehe

Bütün erkekler yukarıda sayılan her maddenin hepsinden az da olsa barındırılar :D

süper olmuşşş.sağoll güzel bayan

cok güsel yasmischsin emegine salik tesekürler =)

haydaa bunlara bakılırsa dünyada tehlikesiz erkek yok

Her erkekte bu maddelerden biri vardır.

ben hiç birinne girmiyorum :D aslında giriyom

4- Korkaklar: "Aman beni daraltma.." en çok kullandıkları sözcüktür.. Bu adamların derdi, duygusal açlığını doyurmak için hem elinin altında ona aşık birini bulundurmak, hem de sorumluluk duymadan cinsel açlığını gidermektir, genelde..

Allaha Sukur hicbirisini yapmiorum:D Demekki benden korkmaa gerek yoq

Hangi Klassmandayim Ki :saskin :melek:melek

10- Vücut manyakları: Dünyada kimseyi vücudunuzla elinizde tutamazsınız.. Vücudunuzu şimdi güzel gören bir erkek, en kısa zamanda başka vücutları da güzel görecektir.. Siz en iyisi, vücut geliştirme yerine, ruh geliştirme seanslarına gidin..

Hangi Klassmandayim Ki :saskin :melek:melek

Neron bu sanki seni mi anlatıo ne

sende de öle bi manyaklık var yha

:hhmanD

erkekler böyle deyildir hiç bir zaman istisnalar hariç erkekler boyle anlatılmaz kızları analtacak bi yazı yazmalı:victory:clap

Geri