10 puanlık uzman sorusu

bokucan

New member
Reaction score
0
Beyler benim vista ile büyük bir problemim war.Asus fs3g laptopuma geçen bir recorvery yaptım ve yeniden kurdum vistayı.Fakat şimdi öyle bir problem ortaya çıktı ki deli oldum.Bilgisayarı yeniden başlattığımda sadece wireles ve power management ı çalıstırıo ne antivirüs ne touchpad hiçbirinin tray iconu yok görev yöneticisinde de çalışıyo olarak göstermiyo.Nod 32 ile tarattırdım herşeyi yaptım ama hiçbir virüs de bulunamadı.Acaba sizce nedendir?Kurduğum optimize araçlarını daha öncede kurmustum bir problem yaşamamıstım ama ben yine de yazıyım :
-Tune up 2009
-advanced system optimizer
-advanced system care
-vista services optimizer
-yamicsoft vista manager

Şimdiden teşekküreler yorumlarınızı bekliyorum.

arkadaşım bendede toshiba a-200 var aynı sorun bendede olmuştu herşey çalışıyor ama ne iconlar var nede kısa yollar sitesinden driverlerini indirdim tekrar kurdum şimdi sorunsuz kullanıyorum sana tavsiyem driver ları tekrar inndir kur bi dene

arkadaslar ben hallettim o olayı yamicsoftun bi olayı varmış startup managerında security tweak die bier war meğersem o kitliyomus otomatik olarak onu kapatp yeniden başlatınca problem kalkıyo.Teşekkür ederim cvplar için bu tarz bi problemle karsılasırsanız bi cözüm yolu da benden olsun..

kardeş o problem recovery proğramıyla alakalı örnek bi proğramı uninstall yaptınca tekrar recover yaptığında problem çıkıyo ve ya virusten kaynaklı proğram zarar görmüşse yine aynı sorun çözüm 1: proğramları tekrar kurmayı dene 2: msconfig te başlangıca bak ordan kalkmış olabilir başlat\çalıştır\msconfig

bu nasıl bir cevaptır kardeş ya? bokucan kardeşin yardıma
ihtiyacı olmus ve buraya belirtmiş. ayrıca yazısının en altına
da yorumlarımızı bekledigini yazmıs. ve siz de söz konusu
cevabı veriyorsunuz. bu yaptıgınız davranıs, forumu bosu bosuna
mesgul etmek değil de nedir? neden bazı insanlar bu davranısları
kayıtsızca sürdürmeye devam ediyorlar anlamıyorum.

Geri