10 numaralı forma

omemo

New member
Reaction score
0
Konu başlığı ile pek alakası olduğunu bende sanmıyorum ama bunu hepiniz istemelisiniz :hhsigara
Fenerbahçemizin 10 numaralı formasını ilk 11 de forma şansı bulan 77 numaralı oyuncu artık formasını 10 numara ile değiştirme zamanı geldiğini ve hak ettiğini kanaatindeyim..!!
Bu başlık silinsede yeniden açılacak sadece bu site de değil antu ve fb.org/com gibi sitelerde de destekçi aranacaktır..İlginize şimdiden teşekkür ederim...!!! :clap

Hadi tartışalim..Eğrisi/Doğrusu..Açık ve İleri düşünceler..

Konuyla ilgili çok yoğun bir ilgi var.

Anti Fb:hhsopa:Sopa:angry:hhsopa

Düşüncem o ki;
Tuncayı düşünün,çalımı seven ve beceren hırslı ve çok koşan 17 den 10 a düğşmek onu ve takıma dinamizim getirdi..!!

olabilir aslında şu anda fenerbahçe'de şımarmadan oynayan üç futbolcudan biri gökhan gönül,diğerleri de semih ve uğur boral.aslında semih'e de 9 numarayı vermek lazım ama kezman'ı göndermeden veremezler.yani gökhan gönül'e 10 numara yakışır.

Daha dur kardeşim geçen sene 1 bu sene 2.Bakalım bekleyelim biraz.Takıma bişeyler versin.İyi valla 5 maç iyi oynadı giy 10 numarayı.Olmaz öyle şey.Tuncay kaç sezon sonra giydi hatırlayın bakalım.Ayrıca Gökhan BEK oyuncusu.Ben bir sağbekin hiç 10 numarayı giydiğinide görmedim.Buda ayrı bir tartışma konusu...

kim öle kim kala dur bi dakka.. yarın fener ronaldinhoyu falan alır al sana 10 numara..
fb yönetimi 10 numarayı kimseye vermemekle , "fenerbahçenin 10 numarasını herkes giyemez" mesajı verior.. adam gibi bi adam gelince o giyer acelesi yok..

ama şu an alex 10 giyse de kimse bişey diyemez

Daha dur kardeşim geçen sene 1 bu sene 2.Bakalım bekleyelim biraz.Takıma bişeyler versin.İyi valla 5 maç iyi oynadı giy 10 numarayı.Olmaz öyle şey.Tuncay kaç sezon sonra giydi hatırlayın bakalım.Ayrıca Gökhan BEK oyuncusu.Ben bir sağbekin hiç 10 numarayı giydiğinide görmedim.Buda ayrı bir tartışma konusu...

aynen böyle düşünüyorum. noktasına virgülüne kadar.

vee sparta prag maçında da gördüğümüz üzre alex yeni 10 numaramız...

doğru bir düşünce :clap..peki orta saha oynayamaz mı sence?:eek::hhsigara

Geri