10 numara müjdesi!

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan'dan transfer müjdesi !.. Erdoğan, "Başkanımız yurt dışında yeni transfer için toplantılarını sürdürüyor, Beşiktaş 10 numara transferi yapacak" dedi.

news_manset_resim_z5_10Numara001.jpg

Muğla 1903 Beşiktaşlılar Derneği'nce bir otelde düzenlenen baloya katılan Beşiktaş Asbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada sporun her şeyden önce dostluk olduğunu ve şampiyonlukların kazanılıp geçtiğini söyledi.

Geçen sezon siyah beyazlı takımın 2 kupa kazandığını hatırlatan Erdoğan, ''Beşiktaş önümüzdeki sezon da kupaları alacak. Bir gün sıra onlara da gelecek. Bunun için üzülmesinler'' dedi.

Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçını yöneten hakeme tepki gösteren Erdoğan, şunları kaydetti: "Başkanımız da bu geceye katılmak istiyordu, ama son maçta bir hakem vardı ki bizleri çok sinirlendirdi. Başkanımız onun hızıyla kendisini Avrupa'ya attı. Hakemleri, onların kararlarıyla geçemezsek bileğimizin hakkıyla geçebilmek için gerekli transferler yapılıyor. Başkanımız Demirören, yurt dışında yeni transfer için toplantılarını sürdürüyor. Beşiktaş 10 numara transferini yapacak, Beşiktaş 10 numara olacak."

LigTv

levent erdoğan yalan konuştu...

başkan'ın kendi işleri sebebiyle ankarada olduğu ispatlandı...

bu adam niye böyle çok konuşur yalan konuşur bilmemki

başka açıklma yapacak adam yok mu yaa?

bizzat kulaklarımla duydum gecede:D:Dhatta ispanyada dedi arayışlarımız sürüyo temas halindeyiz diye
bide masayı dinlemeye calıstım bomba haber cıkarmı acaba diye ama müzikten tezahürattan duyamadım :D:D:D

Bi tane kaliteli isim yapmış oyuncu lazım diğer takımların yanında Bjk beklemede kaldı yanlış transfer yapmadı ama yabancı bir yıldızda almadı kimi alcaklar merak ediyorum

Geri