10 kişinin tecavüzüne uğradı!

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
10 kişinin tecavüzüne uğradı!

13 yaşındaki F.Ş.'ye tecevüz edip fuhuşa zorladılar.

Çorum'da 13 yaşındaki F.Ş.'ye tecevüz edip fuhuşa zorladığı iddia edilen Erol A. ile 9 kişi bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Suçlamayı kabul etmeyen sanıklardan Erol A., "F.Ş. benim arkadaşımın kızı. Benim kültürümde emanete ihanet olmaz" dedi. Geçen ocak ayında polise başvuran 13 yaşındaki F.Ş., Erol A.'nın kendisine tecavüz edip fuhuşa zorladığını iddia etti. Bu iddia üzerine polis Erol A. ile birlikte F.Ş. ile ilişkiye girdikleri ileri sürülen 9 kişiyi gözaltına aldı.

Sorgularından sonra adliyeye sevk edilen bu kişilerden Erol A., Yusuf Ş. (49), Çetin K. (41), Halim Y. (54), Kenan Ş. (32), Fatih Ç. (31), Halil T. (41), Erdal Ç. (48) ve Faruk K. (48), tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Vahdet A. (21) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çorum Ağır Ceza Mahkemesi'nde `Küçük yaştaki kız çocuklarına cinsel tacizde bulunmak' ve `Zorla fuhuşa teşvik' suçlarından haklarında 15 ila 75 yıla kadar hapis cezası istemiyle haklarında dava açılan sanıklar bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanıklardan Erol A., şikayetçi F.Ş.'nin arkadaşının kızı olduğunu söyleyerek tecavüz suçlamasını kabul etmedi. Erol A. savunmasında, "Evlerine gittiğim ve para verdiğim doğrudur. Evde kumbarası vardı. Cebimdeki bozuk paraları da kumbarasına atardım. Ben kimseye tecavüz edip fuhuşa zorlamadım. F.Ş. benim arkadaşımın kızı. Ben hep ona sahip çıkıp kol kanat oldum. Benim kültürümde emanete ihanet olmaz" dedi.

Sanıklardan Yusuf Ş. de baldızı olan F.Ş.'nin suçlamasını kabul etmedi. Yusuf Ş. ifadesinde, "F.Ş.'nin ablası benim eşimdir. F.Ş. bizde kalırdı. Okusun diye ona herşeyi aldım. Ben 23 yıl mahalle bekçiliği yaptım. Nasıl olur da bu suçları işleyebilirim. Bana iftira atıyor" diye konuştu

Diğer sanıklar da haklarındaki suçlamaları reddederken, duruşmaya gelmeyen F.Ş.'nin babası Selim Ş., hazır bulunup tanıklık yaptı. Selim Ş., kızının olayın ardından yerleştiği yurttan kaçtığını ve nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

Mahkeme heyeti duruşmayı diğer tanıkların dinlenmesi için erteledi.

Söylenecek söz yok. Allah cezalarını versin...

Allah binbir türlü belalarını versin. cehennem bile az gelir bunlara. yaşlara bak yaa 40-50 arası sizin hiç mi çoluunuz çocuunuz yok. Allahtan korkun biraz.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

öteki taraftada, keşke bize 1000 lerce kişi tecavüz etsede bu cehennem azabını çekmesek diyeceklerdir.... yazık yaw. hiçmi vicdan yok bu insanlarda

pes artık yaa.. nasıl bi pisliktir bu ? tecavuz edenlerin yaşlarına bakın HAYVAN BUNLAR

Bı Yerde duymustum bu Lafı ; "erdemli adamın yolu bencillerin insafsızlıkarı ve kötü insanların zulmü ile sarmalanmıştır.ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadiine zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır.çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocuklarının kurtarıcısıdır. O kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye kalkışanlardan intikamımı mutlaka alıcagım ve onları büyük bir öfke ve güçle vurucağım ve senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı oldugunu anlayacaksın....."

küçük bir kız bir insanın nesinden gam alıpta iftira etsin ki allah belalarını versin

sapık insanlar artık edep haya kalmamıs cok yazık

bu ne yaaaa Allah belalarını versin:mad::mad::mad::angry

Geri