10 Kat Hızlı “Fiber İnternet” 9.99 TL

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
31 Mart tarihine kadar geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için 444 222 0 numaralı Tellcom Çağrı Merkezini arayabilir ya da www.dokuzdoksandokuz.com websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tellcom fiber internet kampanya fiyatları:

1 Mbps Limitsiz 9,99 TL (iki ay) 29 TL

5 Mbps Limitsiz 9,99 TL (iki ay) 49 TL

10 Mbps Limitsiz 69 TL

20 Mbps Limitsiz 109 TL

100 Mbps Limitsiz 149 TL

Kampanya şartları

* 9,99 TL, 1Mbps ve 5Mbps hızlar için sadece ilk iki ay geçerli olan tutardır. Geri kalan sürede kampanya fiyatları geçerli olacaktır.

* Kampanya fiyatları 24 ay geçerlidir.

* Tüm hızlar için yükleme hızı 1Mbps’dir.

* Abone olma taahhütü 24 ay ya da 199TL+KDV’dir.

* Kampanya son başvuru tarihi 31.03.2009’dur.

* Kampanya kapsamına giren modemler ücretsiz ve stoklarla sınırlıdır.

* Fiyatlara %18 KDV ve %15 ÖİV dahildir. Bu kampanyadan sadece yeni aboneler yararlanabilirler.

* Tellcom, kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

* Bu kampanya diğer QUiKNET kampanyaları ile birleştirilemez.

kampanyasız fiyatı 29-49 yazıyor ya kardesim..

ya bu ttnet fena sardı basımıza..

heryere gelmeli bu QUİKNET walla

arkadaşım bu dediğin kampanya Bahçeşehir , Ataşehir gibi kapısının önünde 2 şer 3 er arabası olan "elit" kesimler içindir. Kaz gelecek yerden tavuğun esirgendiği nerde görüldü ki :):) az kaldı ya 10 sene sonra 20 gb kotalı 100 mbit internet evlerde kullanılmaya başlar

yakın zamanda telekomdan kurtuluyomuyuz nedir :D

bende adsl i kınıyorum bizi resmen sömürüyo hepsinden önce harekete geçti topladı tüm insanları ttnet kadar reklam yapsalardı adsl kullanmamış olacaktık!

TeLLcom $u an aLtyapısı hazır olmayan bi sistem.. Büyük siteLer için aLtyapı kuruyorLar normaL apartman daireLeri bu hizmetten şu an için faydaLanamazLar herkesin ağzını sulandıran bi kampanya evet ama dedigim gibi altyapı heryerde yok.. Çalışmalar devam ediyor iLk oLarak Ankara'dan başlamışlar istanbuL'un altyapısını halletmek uzun zaman alıcakmış ama hızlı bi sekilde devam ediliyormuş çalışmalara.. Bugün arayip Tellcom 'dan öğrendiklerim bunlar..

hacı tamam da hangi hızı seçersen seç download hızın 1mbps! ee ne anladım ben bu işten...

hem fiber diyorlar hem hala 5-10mbps den yani normal kablo hızlarından bahsediyorlar...

tüketiciyi kandırıyorlar. kanmayın ! :)

izmir atakent içni aradım alt yapı dha oturduğunuz yerde yok ama çalışmalarımız devam ediyor en kısa sürede gelicektir dendi umarım bu süre çok kısa olur

elit kesime hitap ediyo maalesef. Yine eski kara düzen devam edeceğiz maalesef. Kotasız 1 mbit 30 lira olsa daha ne isterdik??

deseniz ya kablonet gibi buda elit kesime hitap edecek
kaymağı elit kesim yiyor

silivri bölgesinde de yokmuş gelmesi uzun sürermiş :(

Geri