10 Kasim - Atamizi Saygiyla Aniyoruz

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner

ataturk_anitkabir3.jpg

Türkiye Cuhuriyeti'nin kurucusu ve büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk, 1938 yılında bugün hayata veda etmişti.

1881'de Selanik'de doğan ve 10 kasım 1938'de İstanbul'da hayata gözlerini yuman Atatürk öldüğünde dünya da Türkiye ile birlikte ağlamıştı.

Ataturk' u Saygıyla Anıyoruz...

Atam İzindeyiz!

Hackhell icin düzenlenen video
[VIDEO]pfQVHMMxsvM[/VIDEO]

Download
http://rapidshare.com/files/68587933/10kasim.wmv

TeŞekkürLEr Yalnız ÖzEl GünLEr Bölümüne AçSayDın Daha İyİ oLurdu.. :(

Berkan Süper Bir Yapım Emeğine Sağlık İndirdim Bile =)

GENÇLİĞE HİTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

seni unutmadık atam unutanlarıda hatırlatıcaz
nur içinde yat

Seni Unutmadık Atam... Unutturmayacağız da...

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!!

video için elinize sağlık..

Seni Asla Unutmayacagiz...

Ataturk_And_His_Friends_1924_.jpg

Atam Izindeyiz...

Eline Sağlık ..
Atam nuR icinde yaT ..
izinDeyiz ..

Uzun Zaman Geçti Yokluğunun Üzerinden, Sen Gidince OyunLar Oynamaya BaşLadı ÇakaLLar Bizim Üzerimizde. Bizi Sahipsiz Zannediyorlar Atam !..
Çık GeL Artık, Boz Bütün KatiLLerin Düzenini, Çık Gel de Titresin Yine Yer Gök. YokLuğunda Üzerimize Gelmeye Başladılar. Bizi Sahipsiz Zannediyorlar Atam !..
Yüreğimiz Sende, Gözümüz Arşta, KuLağımız Marşta. Bütün Umudumuz Artık Bi Mucize oLsun, Artık Yeter Bu Kadar EziLme, Artık Yeter Bu Kadar KandırıLmak. Bizi Sahipsiz Zannediyorlar Atam !..

BiLmiyorLar ki Bu GençLer, Bu İnsanLar Hep Senin İzinden Devam Ediyor,
BiLmiyorLar ki Sahipsiz Değiliz, BiLmiyorLar ki Sen Her Zaman Bizim KaLbimizdesin !..

BiLiyorum Simdi Yattığın Yerde HuzurLu DeğiLsin ama Rahat Uyu ATAM.
Soracağız Bütün ÇakaLLardan BugünLerin Hesabını !..

Ruhun Şad oLsun Sarı Dev !..

------------------------------------------------

şair oldum walla =) iiden iiye içimde fırtınalar kopuormus yazdıktan sonra bi okudum da =)

unutmayacağız, unutturmayacağız. Eserinin karşısında saygı ile eğiliyoruz
ellerine sağlık arkadaşım

İlke Ve İnkilaplarını Daima Koruyacağız, Daima İzinde Olacağız Atam... Allah Bizi Dinimizden Ve Senin İzinden Ayrı Koymasın. Allah Bizi Aslını İnkar Edenlerden Eylemesin...

Rahat Uyu Atam...

Arkadaşlar Anıtkabiri 6 Yaşımda Ziyaret Etmiştim. Mutlaka Gidip Oranın Havasını Solumanızı Öneriyorum.

Her yaşadığımız gün senin ne büyük bir lider olduğunu daha iyi anlıyoruz.
Hele ülkemizin idare ediliş biçimine ve olanlara baktıkça seni çok daha fazla özlüyoruz.
Seni unutmadık ve yaşatacağız diyoruz, ama seni unutturmak için uğraşanlara karşı hiçbirşey yapamıyoruz.
Aydınlık yerine karanlığa sürüklüyorlar, asil kanımız donmuş gibi seyrediyoruz.
Herkes seni ve ilkelerini anlamak yerine sadece adını anıyor. Hepsi bu.

Özür dileriz atam.
Senin kurduğun cumhuriyeti parçalamak isteyenlere mani olamadığımız için.
Senin ilkelerini ayaklar altına serenlere demokrasi adına susmak zorunda olduğumuz için.
Ama merak etme atam. Bir canımız kaldı senin için verebileceğimiz.
Az kaldı, vakti gelince onu da seve seve vereceğiz. Seni çok iyi anlıyor ve çok seviyoruz.
Bazılarına inat, çok az insan kalsak bile hala İZİNDEYİZ.
Allah yattığın yerleri nurla doldursun, ruhun şad, mekanın cennet olsun.

Geri