10 Günde 5 Kilo Diyeti

p.candan

New member
Reaction score
0
Hedef: 10 günde 5 kilo.
Günlük kalori: 600 Kcal
Bu diyette çay ve kahve şekersiz ve sütsüz içilmelidir. Diyet en fazla iki defa tekrar edilebilir. Aynı diyeti üçüncü kez uygulamak için arada bir hafta normal bir beslenme programı uygulanmalıdır.
Bu diyetin günlük menüleri:
1.GÜN
• Sabah : 1 adet mevsim meyvesi, bir dilim kızarmış kepek ekmeği, çay.
• Öğle : Bir parça haşlanmış ya da ızgara et, söğüş domates, şekersiz çay veya kahve.
• Akşam : Bir dilim kızarmış kepek ekmeği, yeşil salata, bir tane meyve, çay ya da kahve.

2.GÜN
• Sabah : 1 adet mevsim meyvesi veya bir bardak greyfurt suyu, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği.
• Öğle : Haşlanmış ıspanak, domates, kereviz salatası.
• Akşam : Dilediğiniz kadar meyve salatası, çay ya da kahve.

3.GÜN
• Sabah : 1 adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği, çay veya kahve.
• Öğle : Haşlama veya ızgara balık. Mevsim meyvesi, çay veya kahve.
• Akşam : Söğüş domates, yağsız ve etsiz pişirilmiş kereviz yemeği, çay veya kahve.

4.GÜN
• Sabah : 1adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği, çay veya kahve.
• Öğle : 1 adet haşlanmış yumurta veya bir parça yağsız, tuzsuz peynir. Çok az yağlı fasülye yemeği. 1 dilim kepek ekmeği, çay veya kahve.
• Akşam : Çiğ yeşil biber (veya haşlanmış ıspanak) mevsim salatası, çay veya kahve.

5.GÜN
• Sabah : 1 adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği.
• Öğle : Izgara balık, yağsız mevsim salatası, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, çay ya da kahve.
• Akşam : Yağsız ve tuzsuz beyaz peynir, haşlanmış ıspanak, 1 dilim kepek ekmeği, çay ya da kahve.

6.GÜN
• Öğle : Çeşitli mevsim meyveleri, çay ya da kahve.
• Akşam : Yeşil salata, domates, bir parça yağsız peynir, mevsim meyvesi, çay veya kahve.

7.GÜN
• Öğle : Izgara tavuk eti, domates, havuç, haşlanmış lahana, mevsim meyvesi, çay veya kahve.
• Akşam : Yeşil salata, haşlanmış lahana, mevsim meyvesi, çay veya kahve.

8.GÜN
• Sabah : 1 adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, çay veya kahve.
• Öğle : Haşlanmış lahana, bir tane haşlanmış yumurta, çay veya kahve.
• Akşam : Mevsim meyveleri, çay vaya kahve.

9.GÜN
• Sabah : 1 adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, çay veya kahve.
• Öğle : Izgara yağsız et, domates, haşlanmış lahana, çay veya kahve.
• Akşam : Haşlanmış tuzsuz karnabahar, mevsim meyveleri, çay veya kahve.

10.GÜN
• Sabah : 1 tane mevsim meyvesi, çay veya kahve.
• Öğle : Haşlama veya ızgara yağsız balık, 1 tane mevsim meyvesi, çay veya kahve.
• Akşam : Yağsız kereviz yemeği, mevsim meyveleri, domates, çay veya kahve.

Ben bu dieti uyguLasam OLURUM!..:)

sağlıklı bir kilo veriş haftada 300-600 gr arasındadır... böyle bir diyetle zayıflamak imkansızdır ama metabolizmasıo hızlı ise kişinin olabiliri tabi ama derisindeki sarkmaları göze alarak

böyle bir diyet ile verilen kilonun daha fazlası alınır.sağlıklı bir kilo verme yöntemi değildir.tüm uzman kişiler bu görüşte.ama genede paylaşımın için sağol arkadaşım...

sakın haaaaaa ben boks yapmış biri olarak vücudumdaki 450 gr yağı eritebilmek için en az bir hafta uğraştım kaldıki 10 günde 5 kilo vermek insan bünyesine tamamen ters düşen bir durum.

hem bayanlar neden bu kadar kilo vermeye merak saldı ki? siz kiloluda olsanız güzelsiniz behhhhhhh. sadece obez durumunda olmamaya çalışsanız yeter

Ben erkeğim ve bunu uygulamayı düşünüyordum :D

Uygulamasam mı yoksa :D ??

Eline sağlık bu yararlı bilgiler için..

arkadaşım benimde kilo sorunum var ama ne yesem iştahım kesilmiyoooorrrrrr ya ya nefret ediyorum nefsimi öldürmek lazım ki bu diyeti uygalamya geciriyim

teşekkür

arkadaşım bu güzel diet menüsü için çok teşekkür ederim Bunu hemen yarın denemeye başlayacağım umarım sölediğin gibi güzel bi sonuç alırım artık sonuç mükemmel olursa bunu paylaşırım:goz:

ben uygulamam bunu bende zayıflıyorum 2 haftada 3 kilo verdim spor yapıyorum ve yemeği azalttım marankinin anlattıklarını yapıyorum akşam elma sirkesi sabah limon suyu...

çok saçma bir diyet bu kadar yiyecekle vücudun ihtiyaçları karşılanmaz ve bu kadar hızlı kilo vermek kesinlikle çok sağlıksız.haftada en fazla 1-1,5 kilo verilmeli.

Kilo vermek ve sağlıklı olmak için dönemlik diyetler yapmak yerine, beslenme alışkanlığınızı değiştirmek daha mantıkLı bence .diyet yapmaktaki asıl amac sağlıksız beslenme olayına son vermek . Bu tarz dıyetlerı yapmak yerine her gun sahilde 1 saat koşmak ve jımnastık yapmak hem saglıklı bır yasam sunar hemde formda bırakır .. Ben sahsen tavsıye etmıyorum ..

arkadaşlar sakın ha böyle saçmalıklara aldanmayın,diyet yaparken günlük asla 1200 kalorinin altına düşmeyin.Aksi takdirde kaslarınızı eritir,vücudunuzdaki suyu verir ve kilo verdiğinizi sanarsınız.Oysaki kazanması son derece zor olan kas kütlenizi eritmenin metobolizmayı yavaşlatma gibi geri dönüşümü çok zor bi etkisi vardır.

Geri