10 formattan sonra geri yükleme

mguler27

New member
Reaction score
0
arkadaşlar herkese selam windows xp yi en fazla 10 formatta yemişse kaybolan bilgileri tekrar kurtara bilirmiyiz. eğer bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim benim şuan kullandığım bir program var tam verim alamıyorum kullandığım program getdataback bundan başka daha iyi yöntemini bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.

10 format yanlızca en geriye nekadar gidebiliriz amacındadır.:hhter

a selam kardeş oyle bır programarmı bılmem ama bılgısayar format atılınca eskı programlar da gıder bır araştırmak gerek

kardeş var da bendeki programlar pek verimli değil

arkadaşıö ancak 8 formata kadar olanları kurtarma şansın var 10 kez format atılmışsa bilgi alma olasılığın çok ama çok düşük hatta 0 diyebiliriz bunun sebebi ise her sectörün 8 karakterden oluşmasından kaynaklanıyor ama yinede denemek istersen sana önerebileceğim en iyi geri alma programı Get DataBack diye bir program ntsf yada fat olarak arama yapabiliyor en süperi kesinlikle bu
neden dersen şuan aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum silinenleri geri alamkla uğraşıyorum ve denediğim en iyisi
iyi günler

stranger76' Alıntı:
arkadaşıö ancak 8 formata kadar olanları kurtarma şansın var 10 kez format atılmışsa bilgi alma olasılığın çok ama çok düşük hatta 0 diyebiliriz bunun sebebi ise her sectörün 8 karakterden oluşmasından kaynaklanıyor ama yinede denemek istersen sana önerebileceğim en iyi geri alma programı Get DataBack diye bir program ntsf yada fat olarak arama yapabiliyor en süperi kesinlikle bu
neden dersen şuan aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum silinenleri geri alamkla uğraşıyorum ve denediğim en iyisi
iyi günler

dostum adam zaten getdataback kullanıyorum demiş :D
açıklama için sağol bende eskiden getdataback kullanırdım ama artık giden gitsin diyorum. zaten pc yedekliyorum ara- sıra.

Bu dosya kurtarma yazılımları CCleaner v.b. programlarla özel olarak ekstra temizlik yapıldığındada kurtarabiliyor mu?

arkadaşlar hepinize teşekkürler demiştim getdata back kullanıyordum ama eski versiyondu neyse yeni versiyonda işimi halletti eğer gerek duyan arkadaşlar getdataback fat3.03 versiyonundan yararlanabilirler :hh?

getdata back ın full surumu olan varsa pls.. upload etsın cok acıl :S

final data adında bir program var tek kelime ile süper ben bir windowsu birebir virgülüne adar kurtarmıştım tabi her zaman olmuyor ama denemeye değer ayrıca 10 format öncesine dönüp ne yapacaksın hocam az değil yani 10 format

bu işi programlarla yapamazsınız .hardiski bir kere biçimlerndirisiniz format atarken veriler hardiskin içindeki lağın bir alt katmanına gecer . tekrar dosya yüklemeye veri aktarmaya başladığınızda harddiskin altına geçirdiği dosyalrın üstüne yazar . tekrar format atcağınız zaman bu sefer en son kullandığınız dosyaları alt katmana geçirir ve xp kurarsınız bu böle gıder...

abicim hani yaa. link yok mu. insan link verir de bizim gibi garibanlar a yararlanır. link verirseniz sevinirim. teşekkürler.

Bunun en iyi yöntemi harddiski ikiye bölmek ve bilgileri D ye atmak olabilir. Programsız ben böyle yapıyorum, sonra da sırasıyla C ve D ye format atıyorum.

bu işi programlarla yapamazsınız .hardiski bir kere biçimlerndirisiniz format atarken veriler hardiskin içindeki lağın bir alt katmanına gecer . tekrar dosya yüklemeye veri aktarmaya başladığınızda harddiskin altına geçirdiği dosyalrın üstüne yazar . tekrar format atcağınız zaman bu sefer en son kullandığınız dosyaları alt katmana geçirir ve xp kurarsınız bu böle gıder...
aynen katılıyorunm

Arkadasım pc i formatladığımızda hdd teki dosyalar silinmiyomu.ben hdd imi full temizlemek istiyorum nasıl olcak o zaman bu iş

veri geri alma konusunda daha once kullanilmis temizlik programlari da onemli bildigim kadariyla...mesela evidence eliminator temizlik/duzenleme programi kullanan bir pcnin tek formatini hatta ve hatta format bile atmadiginiz halde bu programla silinen bir veriyi bile geri getiremiyoruz diye biliyorum...

ya kardeşim pc 10 kere formatmı atılır ya o pc den daha hayır gelirmi zuhaaaaa

ABİM PROGRAMA GEREK YOK BENDE 3 4 KERE FORMATLADIM EĞER KENDİN FORMAT ATTIYSAN BİLGİSAYARIM/C SÜRÜCÜSÜ/Documents and Settings/ E GİR ORDAKİ KLASÖRLERİ KURCALA ORDA MUTLAKA ÇIKAR
EĞER BİLGİSAYARCIYA FORMAT ATTIRDIYSAN /D: SÜRÜCÜSÜNE GİR ORDA YEDEKLER VEYA HERHANGİ İ KLASÖRÜN İÇİNDE OLABİLİR
BENİMKİLER ÖLE OLDU
NOT:RESİMLER,MÜZİKLER VE VİDEOLAR İÇİN GEÇERLİDİR ABİ BUNLARI DENEDİN OLMASSA KIZMA BENDE Bİ ARA BİLGİSAYARCIDA ÇALIŞTIM ORDAN BİLİYORUM GENELDE BÖLE YAPARLAR SEN GENEDE C SÜRÜCÜSÜNÜ KARIŞTIRMANI ÖNERİRİM MUTLAKA ÇIKAR YADA D SÜRÜCÜSÜNÜ

Bİlgİler Kurtarilabİlİyomu Formatttan Sonra İlgİnc :d

Geri