10 dakikada evden çıkmanın ipuçları

piken

New member
Reaction score
0
Hazırlanmanız saatlerce sürüyorsa size vereceğimiz ipuçlarıyla mucizenin gerçekleştiğini göreceksiniz. İşte evden on dakika içinde çıkmanızı sağlayacak makyaj ipuçları...

YÜZ / 5 dakika
Cildinizin renk tonunu sabitlemek için kremle pudra arası kompakt bir fondöten sürün. Sorun yaratan noktaları ya da kızarıklıkları kapatmak için, hafifçe ikinci bir tabaka çekin.

Göz altındaki halkalara kapatıcı uygulayın. Ardından parmak uçlarınızla hafifçe yayın.

Cildinizin sağlıkla parlaması için elmacık kemiklerinizin üzerine krem ya da jel şeklindeki allıktan bir parça sürerek parmak uçlarınızla, dairesel hareketlerle yayın.

GÖZLER / 3 dakika
Farınızı kirpiklerin dibinden göz kapağı çizgisinin hemen yukarısına kadar fırçayla sürün. Doğal bir ton ya da açık bronz rengi bir parıltı seçin.

Kirpiklerinize bir tabaka lacivert maskara sürün. Mavi renk göz aklarınızı ortaya çıkarır.

DUDAKLAR / 2 dakika
Dudaklarınızı pürüzsüz bir biçimde renklendirin. Doğal renginizden iki ton daha koyu olan bir renk seçin. Dudak kalemi çekmeyin.

Dudaklarınızı çok parıltılı olmadan, nemli tutmak için, alt dudağınızın ortasına bir miktar şeffaf dudak parlatıcısı sürün. Dudaklarınız böylece daha da dolgun görünür.

teşekkürler cnm.AmA şu fondoten kApatıcı olAyını ben kullAnmadığım için banA Artı 5 dAkika dahA kazandırıyor.hehehehe:):)....teşekkürler pAylaşım için.:)

walla kız arkadaşıma söylesem iyi olacak ama o en az 20 dk da saçlarıyla uğraşıyor onu napcaz acaba? :)

bir kız 10 dakkada evden çıkacak imkansiz ya ben sadece yarım saatimi dolabın karşısında ne giyeceğime ayırıyorum

İnAnNa :d

Hehhe :d

i$Te KizLaR..i$Tê ZaMAN :D

ßeN KiZ aRKada$iMLa ßuLa$aCaĞim ZaMaN 2 SaaT öNCedeN aRiyoM :d
ßu YöNTeMi YaZDiRaYiM GöTüreyiM VeReYiM oKuSuN :D

ben birisiyle buşumaya yada herhangibir şey için saatinden 1 saat yada yarım saat önceden giderimm...:):)

1 Dakka Evden Çıkmam..!Çok ŞansLıyız..!:)

imkansız bu..... kızlar icin

wala bende biyere gideceksem onceden hazırlanmaya baslarm yetısmıor yoksa..((:)kimseyi bekletmeyi sewmem yani...((:)

Death rOsé' Alıntı:
1 Dakka Evden Çıkmam..!Çok ŞansLıyız..!:)
Death rOsé çok ii ya walla bu konuda çok şanslısınız:)

acaba erkekler neden 5 dk hazırlanıyo kadınlar bu kadar sürüyo
aynısı bende var 1 saat önceden haber veriom:(

KooZ_BuyCu' Alıntı:
acaba erkekler neden 5 dk hazırlanıyo kadınlar bu kadar sürüyo
aynısı bende var 1 saat önceden haber veriom:(
Kanka saç baş makyaj toka kupe bilzeik yok elbise utusu filan derken 1-1.5 saat gec kalıolar en iyisi kızla bulusacagın zaman mesela saat 1de anlastınız ona 12 de demek cunku anca geliorlar ..:):) ne yani yalansa yalan diyeyin ....

kızla buluşucak genç eleman az 1 saat beklemeyi göze almıştır :) kız arkadaş daha fazla gecikirse ilk karşılaşıldığı anda pataklanarak olayın ciddiyetinin anlatılması gerekir :eek: :p

ee tabi dövseniz de sevseniz de kız arkadaşınız yine geç gelmeye devam edecektir(doğası budur çünkü)

Geri