!! 1 ytL'ye 1024 Kbps İnternet !!

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
Türksat A.Ş'den yapılan açıklamaya göre 1024 Kbps kotalı internete abone olan kullanıcılardan, 1 Eylül-30 Ekim arasında başvuruda bulunanlar, normalde 16 YTL ödedikleri 1GB kotalı kablo internet hizmetine, üç ay süreyle ayda 1 YTL'ye sahip olabilecek. Mevcut aboneler ve yeni müşterilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için ise iki yıllık abonelik taahhüdünde bulunmaları gerekiyor. Çoğalan internet servis sağlayıcıları ve kızışan rekabet ortamı, öyle görülüyor ki giderek son kullanıcının karına oluyor.

arkadaslar bu kampanyanin disinda kablonet 1 eylul itibari ile fiyat tarifesinde hiz limitlerinde yenilemeye gitti,

eski abonelerden 512kb/s hiz ile baglananlarin hizlarinin 1024' e yukseltildigini duydum, bu hiz arttirimi ile ilgili resmi sitede bir bilgi bulunmamaktadir, sadece deneme yontemiyle olculmustur,

kablonet kullanicilarina hayirli olsun

2n9hxn8.jpg

bu kablo olayını anlatsın birisi nasıl bağlanıyo ne gibi modem ihtiyacı var bence bu kablo cok iyi.
Kablo adsl almak istesek kac ytlye patlar bize gibi

kardesim once likle kablonet baglantisi alabilmeniz icin binanizda kablo tv baglantisi yapilmis olmasi lazim gerek,
kablo net,kablo tv uzerinden calisan bir hizmettir, evinizde isyeirinizde vs. kablo tv baglantisi olmadan calismaz,yani kablolutv' yede abone olacaksiniz,
kablo modemlerin fiyatlari ortalama 70-115 ytl arasinda degisiyor,fiyat degisiklikleri port sayisi ve wireless olmasi ile alakali, adsl modemlerinden fakliliklari var kisacasi

beni korkutan tek kotu tarafi hiz nokttasinda,tamam aldigin hizin hakkini veriyor ama, zannedersem telekomla basa cikamayacak gibiler, telekom su 32m/bit hizinda baglanti saglayinca fiyalardan korkuyorum, kablonet ayni randimani veremeyip fiyat noktasinda kazikolma ihtimalleri var,zaten kazik ama ne yaparsin

2 yıl abonelik taahhütü :) Daha ne diyeyim...

Geri