1 Tane Çalışır Emlak Scripti Olmaz mı Ya

turkche

New member
Reaction score
0
arkadaşlar gunlerdir neti alt ust ettim. çalışır durumda turkce bir emlak scripti aramaktayım. ama bulduklarımın ya linkleri ölü veya da dosyaları eksik. arkadaşlar bi yardımcı olun bana ya...

Şuana kadar hep php kullandım. ilk kez asp kullanmayı dusunuyorum. o yuzden pek de bi bilgim oldugu da soylenemez :(

turkche' Alıntı:
arkadaşlar gunlerdir neti alt ust ettim. çalışır durumda turkce bir emlak scripti aramaktayım. ama bulduklarımın ya linkleri ölü veya da dosyaları eksik. arkadaşlar bi yardımcı olun bana ya...

Şuana kadar hep php kullandım. ilk kez asp kullanmayı dusunuyorum. o yuzden pek de bi bilgim oldugu da soylenemez :(

Oncelikle Selamlar.
Arkadaşım üyelik tarihin eski gibi gözüksede fazla arama yapmadan bu mesajı yazdığın çok belli oluyor. Buraya bu şekilde mesaj yazıp birisinin çalışan script i vermesi mantıklı bir yöntem, ama bu kadarda hazırcı olmayalım. Biraz araştıralım emek harcıyalım. Script i burda yayınlayan arkadaşlar kadar sizde biraz emek sarfedin.
Çalışan çok sayısa Script mevcut. Biraz araştır, benden sana 10 günlük zaman dilimi. 1,2 saatini harcasan bu sitede bulacağına garanti veriyorum. Bulamadığın anda bu yazımı hatırlat sana script i verecegim..

selamlar benden...

arkadaşım arama yaptım ama arama sonuclarımda hep eski sonuclar çıktı hemenpaylas linkleri ve çalışmayan rapid linkleri... İndirdiklerimin de dosyaları eksik çıktı. Şimdi bir arkadaşımızın vermiş oldugu konuyu buldum

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=193808

indirdim de. ama dediğim gibi asp bilgim hiç yok. ilk kez deneyeceğim. yada dediğim gibi belki de indirdiğim dosyalar tamdı fakat ben kurulumu bilmediğim için başaramadım. php ile asp arasında sanırsam baya bir fark var. Senden şimdi ricam; bu konudakı scriptle ilgili kurulumda bana yardımcı olabilir misin?

Saygılar...

Merhaba yeniden..
Asp ile Php birbirlerine benzer yazılımlar.
Sadece veri yolu farklı.

Msn e ekle. online olduğum zaman yardımcı olurum..

Msn:
.....................................

mail adresi vermek yasak...

Geri