1 mayıs ıscı emekcı nerde ıdı ?

35deniz

New member
Reaction score
0
1 mayısta işçi, emekçi azınlıkta ıdı gerısımı kımdı turkıye dusmanları

polıse tam destek hukumete tam destek (akp'ye hıc oy atmamıs bırısı olarak ve hıc oy atmayacak bırısı olarak)

not:sendıkalı bır ıscı olarak kısa ve oz yazdım

Evet bu konuda haklısınız.
Ortalıktakiler sınır ötesi operasyonda harcanan paralara israf gözüyle bakan ama dün ortalığa 1 milyon dolarlık zarar veren topluluktu!

işçileri zaten hep işçi yalanı ile ezdiler.kendileri "elit" ortamlarında "rahat" kuş tüyü yataklarında yatarlar.garibanların sırtından kazanırlar ve bide onları ezdirirler.Bu nasıl işçi bayramı.Bu provokatörlerin ve yalancı geçinenlerin bayramı bence.Size katılıyorum arkadaşlar.beni sülalem işçiii.

İşçi, emekçi 1 Mayıs'ta da işinin emeğinin başında ekmeğinin peşindeydi.

Pkk, Dhkp-c, bilimum şeref yoksunu eşkiyanın da nerede olduğunu hepimiz gördük!...

Dışardan düyünün seni hoş polisler o copları kendileri yeseydi bakalım ertesi sabah işe gidebileceklermiydi ama bizim işçiler dim dik ayakta fabrika yolunu tuttular.

İşçiyle emekçiyle oradaydık!

İşçi, emekçi 1 Mayıs'ta da işinin emeğinin başında ekmeğinin peşindeydi.

Pkk, Dhkp-c, bilimum şeref yoksunu eşkiyanın da nerede olduğunu hepimiz gördük!...

Bu nasıl cevap? Pkk nereye Dhkp/c nereye? Bu iki örgütü nasıl bir tutuyorsunuz anlamıyorum biri kürt devleti kurmayı hedefliyor diyeri Sosyalist Türkiye'yi?

kardeşim söyleyin o olaylardaki kişilerden kaçı işçiydi hepsi kışkırtıcı herif onların

kışkırtıcı herif dediğin halkın ta kendisi

ezberden konuşmayın, pkk ile alakası yok, otoriter bir yönetimin en çok korktuğu şey işçi kesmidir, ankaraya f16larla bomba yağdırsalar, bu kadar korkmaz devleti yönetenler, çünkü bilirler, bir şey değişirşe, işçi sınıfıyla değişir, alt tabaka kaybedeceği pek az şey olduğundan gelişime ve değişime son derece açıktır, iktidarın en son hak tanıyacağı kesimdir işçi kesmi.

halkın ta kendisi diyorsun 3-5 mahlukat çıkmış oraya halkın kendisiymiş hadi ordan

shadyyy:: Bu nasıl cevap? Pkk nereye Dhkp/c nereye? Bu iki örgütü nasıl bir tutuyorsunuz anlamıyorum biri kürt devleti kurmayı hedefliyor diyeri Sosyalist Türkiye'yi?

fark edermi ikisi de Türkiyeyi bölmeye çalışan devlet malına zarar veren yasa dışı örgüt ikisininde amacı bir

birde işçisiyle emekçisiyle ordaydık diyen arkadaşa bir kaç bir şey söylemek istiyorum ben ÖDP LDP halk evleri DTP parnkartlarından başka hiç bir şey göremedim işçiler adına meydanlarda

polis az bile yaptı kameralar olmasaydı jop nasıl yenir anlardınız ama neyse siz devlet malına zarar verin düzene karşı çıkın polisten jop yedik diye şikayet edin sizin polise attığınız taşlar molotoflar ne olacak polis sadece savunma yaptı arkadaşlar yazık günah ya kendinizi haklı çıkarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz ama nafile bir gün kökünüzü kazıyacağız Allahın izniyle

Yaşasın 1 mayıs
kahrolsun faşizm
katil abd işbirlikçi akp
akp halka hesap vericek
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephede!!!

Geri