1 GB Lık Flash Belleği 2 Gb Yapma [Skymedi Fix]

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Arkadaşlar 1 gb flah belleğiniz varsa bunu 2 gb yapın.

İşte Yapım Aşamaları;

2h7l53d.jpg

2dj7atw.png

1 Flash belleği usb yuvasına takalım
2 Kartın takılı olduğu sürücüyü seçelim
3 Fix’e tıklayalım
4 Artık kartımız 2gb olmuştur..
5 Kart kullanıma hazırdır.

Kart biçimlendikten sonra karta format çekerseniz içinde varolan yazılım yok olur ve kart eski halini alır bunun için bu değerler kaybolmaması için kartın içine girerek silmelisiniz .eğer silinirse gene bu işlemi uygulayın

Arkadaşlar bu programı denedim program sadece göstergelerle oynuyor kapasite aynı kaliyor​

ne yapalım insanları mı kandıralım bununla :D :D kapasitede oynama yapması imkansız zaten...

eyw arpej sağ olasın..

vallahi benden paylasmasi artik kim ne amacla kullanirsa :)

bu arada bisey daha 2 gb yi 4 fln yapmaya çaliş mayin sadece 1-2 oluyor =)

arkadaşlar 2 gb olarak gösteriyor ama yine 1gb alıyor fazlasını almıyor yani işe yaramıyor:)

Bende ıse yaradı sagolasın arpej super paylaşım .. =)

arkadaşlar 2 gb olarak gösteriyor ama yine 1gb alıyor fazlasını almıyor yani işe yaramıyor:)

işe yaramiyor derken neyi kast etmeye çaliştin anlamadim ben zaten kapasitesinde deişiklik olmadigini belitrrim gorsel olarak deiştirebiliyorsan benim anlatimima gore işe yaramiş sayiliyor ztn :goz:

insanları kandırmak için iyi bi program fakat arkadaşın dürüst oldugunu öğrendik en azından sadece görüntüde değiştiğini söylemiş
(yazıyı görür görmez flashdiski taktım pc :)) )

bu daha önce vardı sanırım..ama ömrünü azaltıyormuşş.ne ömrüyse artık..2bg yapın gitsin:)haaa bu arada 2gb 4 olmuyor boşuna denemeyin:)

abi tamam da benim flah bellegin gorsel olarak artmasi benim elime ne gecirir bence bu sahtekerlık yolunda başlangıç aşamasındasın....

kapasiteyi değiştirmesi imkansız bunu zaten sende yazmışsın peki öyleyse bu saçma ve işe yaramayan programı neden paylaşıyosun sora bilirmilim ? başka yararlı programmı kalmadı :)

kapasiteyi değiştirmesi imkansız bunu zaten sende yazmışsın peki öyleyse bu saçma ve işe yaramayan programı neden paylaşıyosun sora bilirmilim ? başka yararlı programmı kalmadı :)

programi indiren 614 kişiye sormak lazim

abi tamam da benim flah bellegin gorsel olarak artmasi benim elime ne gecirir bence bu sahtekerlık yolunda başlangıç aşamasındasın....

istedigin gibi düşünmekte özgürsün kardeşim..

ayrica görsel olarak değilde gerçekten artiriyor olsaydi; sen 1 gb lik para odeyip 2 gb lik kullanip sahtekar sayilmayacakmiydin :)

Bilgisyar RAM kapasite değiştirebiliyoz mu? Vista'da San Andreas oynamak için sordum :D

Geri