1 Fotoqrafa 2 Tane Sizden YapaLım =) Cs4 PhotoMerge İşLemi...

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
ÖnceLikLe tek bir Karede 2 ayrı resim cekmemiz gerekir... Resmi Foto makinanın hiçbir şekiLde kıpırdamaması geriyor... 1 derece dahi yer kıpırdatırsanız PhotoMerge işLemi basarısız olur... Aynı zamanda ışıkta cok önemLidir... Ewinizde bu işLemi gercekLeştiricekseniz eger mutLaka makinanızda fLash kullanınız... Dısarıda gercekLeştiricekseniz eger Prof bi makinanız oLması gerekir : )) en önemLi 2 unsur kıpırdamama ve ışıktır : ))

geLeLim işLemLere nsL yapıyoruz?

aylardır can sıkıntısına kendi kendime yapıyordum sizLerLe de payLasayım dedim : )) ResimLeri cekerken eqLenceLi ve PhotoMerge işLemini yaparkende bi o kadar gıcık edici :) cunku 1 derece biLe kıpırdaqında makina olmuyor.. o 1 derecenin kıpırdadıqını coqu zamanLamayamıyorsunuz.. mutLak suretLe makinanın sabit kaLması gerekiyor...

3133hqq.jpg

Resmimizi önce PSD olarak kaydediyoruz.

daha spnra JPG olarak kaydediyoruz. PSD olarak kaydetmesseniz JPG görüntüyü aLamassınız : ))

Güzel bir uygulama bir de bunun bir video edit programını bularak bir karede birkaç tane kendimiz olarak kendi kendimize konuşsak hoş olurdu. Discovery kanalında görmüştüm bunu yapmak için profosyonel kamera ve sistemler kullanıyorlardı.

Edit: Buldum http://www.adobe.com/tr/products/aftereffects/?promoid=BPCLP :)

Ama bunun için iyi kayıt yapan bir kamera lazım. Birazda abartıp kendini 8-10 tane klonlamak lazım. :)

Güzel bir uygulama bir de bunun bir video edit programını bularak bir karede birkaç tane kendimiz olarak kendi kendimize konuşsak hoş olurdu. Discovery kanalında görmüştüm bunu yapmak için profosyonel kamera ve sistemler kullanıyorlardı.

Edit: Buldum Adobe After Effects CS5 :)

Ama bunun için iyi kayıt yapan bir kamera lazım. Birazda abartıp kendini 8-10 tane klonlamak lazım. :)

video olanı foto olandan daha kolay =)) webcamLa dahi yapabilirsin en az 3.2 mp olması yeterli =))

en basit sekilde Video Convert/Splitn/Merge Studio 6.7 yada Sony Vegas 10 kullanabiLiosan vegasLa yapabilirsin =)

Geri