- Reaction score
- 0
ÖnceLikLe tek bir Karede 2 ayrı resim cekmemiz gerekir... Resmi Foto makinanın hiçbir şekiLde kıpırdamaması geriyor... 1 derece dahi yer kıpırdatırsanız PhotoMerge işLemi basarısız olur... Aynı zamanda ışıkta cok önemLidir... Ewinizde bu işLemi gercekLeştiricekseniz eger mutLaka makinanızda fLash kullanınız... Dısarıda gercekLeştiricekseniz eger Prof bi makinanız oLması gerekir : )) en önemLi 2 unsur kıpırdamama ve ışıktır : ))
geLeLim işLemLere nsL yapıyoruz?
aylardır can sıkıntısına kendi kendime yapıyordum sizLerLe de payLasayım dedim : )) ResimLeri cekerken eqLenceLi ve PhotoMerge işLemini yaparkende bi o kadar gıcık edici
cunku 1 derece biLe kıpırdaqında makina olmuyor.. o 1 derecenin kıpırdadıqını coqu zamanLamayamıyorsunuz.. mutLak suretLe makinanın sabit kaLması gerekiyor...

Resmimizi önce PSD olarak kaydediyoruz.

daha spnra JPG olarak kaydediyoruz. PSD olarak kaydetmesseniz JPG görüntüyü aLamassınız : ))

geLeLim işLemLere nsL yapıyoruz?
aylardır can sıkıntısına kendi kendime yapıyordum sizLerLe de payLasayım dedim : )) ResimLeri cekerken eqLenceLi ve PhotoMerge işLemini yaparkende bi o kadar gıcık edici

Resmimizi önce PSD olarak kaydediyoruz.

daha spnra JPG olarak kaydediyoruz. PSD olarak kaydetmesseniz JPG görüntüyü aLamassınız : ))