1. Ayı Doldurdum

Otium

Altın Üye
Reaction score
0
Evet 8 Mayıs 2007 de Üye olmuştum... 1. Ay vay be ne çabuk geçti amma post atmışım [ Kasmışım :durdurun )
1 ay dediin ne ki dieceinizi biliorum ama gelenler çat çat ban yiyo ondan gaza geldim :D
OKS ye son 2 qün bu arada
şaka tabiiki lafı anlaşılmıyor galiba. I dont want thanks :D (only in this topic :hhmanD )
I LOVE YOU HACKHELL

Nice Aylara =)

aa kızmadın :D:D I LOVE YOU TOO ^^

eywallah dayı daha nice aylara :D

Forumun defesi'ne durmak yakışmaz... =) İnşallh ölene kadar hackhell li olcam ( banlamazsanız :hhmanD )

Ekim de 2 yılım doluyo benimde :D

nice aylara nice yıllara ;)

nice yüzyıllara :D

bence yaptığn doğru bişey deil teşekkür uğruna millete kötü örnek oluyosun sonra gören başlamamazmı birinci haftam 10 günüm yüzüncü günüm son olması dileğiyle iyi forumlar

HeP BeRaBer NiCe AyLaRa HaTTa AyLaRı KoVaLaYaN YILLIRA...

cliper1907' Alıntı:
bence yaptığn doğru bişey deil teşekkür uğruna millete kötü örnek oluyosun sonra gören başlamamazmı birinci haftam 10 günüm yüzüncü günüm son olması dileğiyle iyi forumlar

puhahaha teşekkür ugruna mı yaptıgımı sanıyosun? Sadece gelenler 1 kaç günde banlanıor ben 1 ay durdum ondan açtım Teşekkür falan istemiorum... mesajımda dalgasına yazdım onu... :vur

FortMin0r' Alıntı:
puhahaha teşekkür ugruna mı yaptıgımı sanıyosun? Sadece gelenler 1 kaç günde banlanıor ben 1 ay durdum ondan açtım Teşekkür falan istemiorum... mesajımda dalgasına yazdım onu... :vur

ne demek oluyor ki gelenler hemen banlanıyormuş biz gökten zembille inmedik bi ara bizde yeni üyeydik yani biz çokmu acımasız sizi hemen banlıyormuşuz gibi konuşma lütfen forum kurallarına uymaya devam edersen daha nice aylar görürsün bu sitedeki 16. ayım ve hiç banlanmadım demekki kurallara uyunca banlanmıyormuşsun :):victory

neyse LockLayaLım Topici o zaman öff

yook estafurllah ben sadece uzayıp gitmesin diye söyledim yani yanlış anlama lock a falan gerek yok

özel mesajda sana cevap atamadığım için özür dileyerek burada yazıyorum
cliper kullandıgım kelimeleri dogru seçemedim özel mesajda pardon :( iyi forumlar ^^

Geri