1.100.Teşekkürüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pLayßoy

Altın Üye
Reaction score
0
:goz:Arkadaşlar HH ye GeLdiğimden beri çok şey Öğrendim Size Çok Tşk ediyorum 1.100 . Teşekkürlerimde Kimlerin Yardmı Geçtiyse Onlara Burdan Sewgiler Ve Saygılar Diliorum ii FoRumLaR....!!!:durdurun

abartılmaya başlandı bence sınırlama getirilsin, yinede hayırlı olsun nice 1000 lere

bu ne ya herkes böle açıcak mı konu??

aynen katılıyom deniz bunun önüne gecilse harika olcak 1100. tesekkurum 1200.tesekkurum 1300.tesekkurum bu bole surup gıdecek yoksa bosa acılıo konular bu arada hayrlı olsun 1100.tesekkurun

Bence sen hakedıyosun ama..

Ona bakarsan konu açmaya bağLıysa herkes hakediyoki kafasına esen konu açıyo..Yakında yeni üyeLer teşekkür kasmak için her 100 mesajda bir konu açacak..Eski köye yeni adet getirmeyin..MiLLetin 40.000 teşekkürü var görmedim böyLe konu açtıkLarını..

Mєятђ;2737266' Alıntı:
Ona bakarsan konu açmaya bağLıysa herkes hakediyoki kafasına esen konu açıyo..Yakında yeni üyeLer teşekkür kasmak için her 100 mesajda bir konu açacak..Eski köye yeni adet getirmeyin..MiLLetin 40.000 teşekkürü var görmedim böyLe konu açtıkLarını..

Konu Açmak istemiş Açmış Dostum Senı zorla tutan yok ac konuyu da oku dıye? Icınden gelmıstır belkı bıraz sevıyenı kontrol altında tut..?Forumda hıcmı gereksız konu acılmıyor sankı?

2 bin küsür teşekkür
2 bin küsür mesaj bi kere bile konu açmadım :hhmanD

hayırlı olsun ama saçma konular.

siz adama böyle dedikçe forumdan soğutuyosunuz düzgünce söyleyin yaw ..

Hayırlı olsun ..

hadi hayırlı olsun bakaLım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri