03.06.2006 Evlilik Yil Dönüm'üm

OZZY_1999

New member
Reaction score
0
03.06.2006 Tarihi Benim Için çok önemli çünkü Evlilik Yildönümüm 7 Yillik Bir Birliktelikten Sonra Imzlarimizi Attik çok Olaylar Yaşandi Istedim Vermediler Bir Daha Gitmek Istedik Gelmesinler Dediler Bizde Son çare Kaçtik Ve Evlendik şimdi Bize Ne Diyebilirsiniz Benim Sizden Istediğim şey Bu Yildönümüne özel Eşime Ne Alabilirim Bazi şeyler Aklimda Var Ama Biz Bir Aile Olduğumuza Göre Sizdende Fikir Almak Istedim Fikirlerinizi Sabirsizlikla Bekliyorum

Not: çiçek Zaten Alinacaktir Yazilmazsa Sevinirim Birde Bu Olay Benim Için çok Ciddi Ve önemli

hediye almak çok zor iştir kardeş
mesela ben kız arkadaşıma hediye
almak için 10 mağaza gezerim fakat
döner ilk girdiğim mağazadan alırım
niyeyese garip bi huy işte

kardeş sana tavsiyem eşinin bir süre
eve girmesini engelle bir şekilde. sonra
çok güzel bir masa hazırla ona. kendin
yapabiliosan güsel yemek yok yapamıosan
hazır yemek. mumları ve şerabı kesin unutma
tabi fonda çok güsel bir müzik. odaya güller
serpiştir kırmızı aşkın rengi olan kırmızı.

sonra yemek yerken hep yüzüne bak. ona ne
kadar güzel olduğunu oun ne kadar çok sevdiğini
hayatının onsuz nasıl anlamsız olabileceğinden
bahset. ilk tanışma anınızı hatırlayın ilk el ele
gezmenizi ilk öpüşmenizi. ilk sarılmanızı ilk
kavganızı. yapabilirsen bir şiir oku eşine ama
bu şiir öyle anlamlı olmalıkı sizin aşkınızın bir
özeti gibi olmalı. o şiiri bulmakda sana düşer :]

ha hediye die sormuştun dimi kardeş walla
onu yazdığım sırada düşündüm ama bulamıorum :[

ya eşinin huyunu suyunu bilmiozki;
sen en iisi ykn arklarına sor bu soruyu
ama eğer illa da bizden bi tavsiye istersen 'Pırlanta' derim.

inşallah bu msjımı eşin görmez seni de zor durumda bırakmayalım

desan ın dediini yap odanın her yanına postişler yapıstır bole onunla ılgılı hedıye de daha etkılı olur hem ;) süpriz... keman calmayı bılsem ben gelırdımde bılmıoRUm ben dıgerlerı de cok para ıstıo ;)

beraber nice mutlu yıllara....

Ona verebileceğin en güzel hediye ömür boyu onun sevgisini sahip çıkmak
güleryüz , sevgi , saygı ..

Bunlar olduktan sonra bir bardak su bile alsan çok mutlu olacaktır..

LaZiSH' Alıntı:
ya eşinin huyunu suyunu bilmiozki;
sen en iisi ykn arklarına sor bu soruyu
ama eğer illa da bizden bi tavsiye istersen 'Pırlanta' derim.

inşallah bu msjımı eşin görmez seni de zor durumda bırakmayalım

ASLINDA PIRLANTA İSTİYOR AMA DAHA YENİ 30.04.2006'DA ONA BİR SET ALDIM TANIŞMA HEDİYESİ OLARAK 30.04.1999-30.04.2006 7 YILLIK BİR BİRLİKTELİK İÇİN SET ALMIŞTIM PIRLANTA OLABİLİR AMA BENİ AŞABİLİR

OZZY_1999' Alıntı:
ASLINDA PIRLANTA İSTİYOR AMA DAHA YENİ 30.04.2006'DA ONA BİR SET ALDIM TANIŞMA HEDİYESİ OLARAK 30.04.1999-30.04.2006 7 YILLIK BİR BİRLİKTELİK İÇİN SET ALMIŞTIM PIRLANTA OLABİLİR AMA BENİ AŞABİLİR

ne diyim git kuyumcuya eşini mutlu edeceğini düşündüün şeyi al
ya bencede eşin de snn çok pahalı bi hediye almanı ve zor duruma düşmeni kesinlikle istemez sonuçta siz artık süper bir ikilisiniz onun da seni düşüneceğinden eminim

bu arada az önce söylemeyi unuttum
ALLAH SİZE NİCE YILDÖNÜMLER GÖRMEYİ NASİP ETSİN,AŞKINIZIN ÖMÜR BOYU SÜRMESİNİ DİLERİM...

ozzyyy illede bişi alman şartmı mutlu bir gün geçirmeyi ayarla yada ne bileyim hackhellde yeni başlık aç seni...sev... falan gibi yengeye göster değişiklik olur yada kırda yürüyüşe götür ama hediye almak artık çok klasik

daha nıce mutlu yıllara ozzy. darısı bızım basımıza. ALLAH mutluluklarınızı eksik etmesin .

Dostum sizlere mutlu bir evlilik diliyorum öncelikle, walla bana sorarsan 24 saatini ona ayır derim bütün bir gün beraber ol yengemizle. hediye olaraq eğer seni aşmaz dersen teq taş bir pırlanta CUK oturur.
teqrar mutluluklar dilerim.

Geri