007 keylogger kurulum yardım

canki1903

New member
Reaction score
0
arkadaşlar önceki pc mde bu programı rahatça kullanmama rağmen vista lı yeni pc mde bu programı kullanamıyorum...nod 32 antivirüs hemen engelliyor bide windows defender sanırım dosyaya izin vermiyor vista olupta kullananlar var mı sorun nerede anlamadım....

programı kurdum fakat açılmıyor engelden dolayı....işin kötü yanı programıda kaldıramıyorum menüsüne giremediğim için...her bilg açılığında uyarı veriyo windows casus program diye lütfen yardımmm

yardım edecek yok mu ya :(

arkadaşım öncelikle net i kapat.. güvenlik programlarini da kapat masaüstü geliyo sanirim o şekilde kaldirmayi dene eğer olmazsa güvenli mod da açıp kaldırmayi dene

saol kardeş ama kullanmanın yolu yok mu vistada bunu

ΜεтάĻïڪţ;3613221' Alıntı:
arkadaşım öncelikle net i kapat.. güvenlik programlarini da kapat masaüstü geliyo sanirim o şekilde kaldirmayi dene eğer olmazsa güvenli mod da açıp kaldırmayi dene

dostum bana özelden ulaş dedin pm attım msn de yazdım ekledim sanırım farketmedin
bu arada konuya gelelim dediği doğru ama kapat desende olmaz çünki nod da kivde kapatılınca arka planda çalışıyor ve engellemeye devam ediyor
ben forumdaki keylogger ı indirdim çok memnundum sonra bir dostum ardamax ı önerdi onu kullanıyorum ama o bile kötü amaçlı algılanıtor izin veriyorum istisnalara ekliyorum nafile
ÇÖZÜM: tüm antileri kapat sağ altta saatin orda xp de ama vistada saat yeri değişik olabiliyor temaya göre orda av programının üstüne gelip sağa tıkla ve çık de yoksa olmuyor
mesela ctrl+shift+alt+s basınca ortaya çıkıyor benim keylogger ama tam olarak av lerde çıkmayınca ortaya çıkmıyor ama kaydetmeye devam ediyor tabi sen programı çalıştıramadığın için kaydı da başlatamıyorsundur
dediğim yap yalız ince bir nokta daha özellikle mail yollayan k.loggerlarda bazen güvenlik duvarıda engel olur
birde 007 yi bilmiyorum port açmak gerekmiyordur herhalde gerekiyorsa ouda kontrol et açıkmı diye

ctrl+alt-f7 ye bas
verdigin şifreyi yaz açılır daha sonra menüde kaldırması var
var

Geri