007 Casus Yazılım

mehmet_111

New member
Reaction score
0
arkadaslar pc imde 007 olduğuu düşünüyorum nasıl bulabilirim hangi anti virüs bulur ??? yadımlarınızı için saolun

birden çok kullanıcı hesabı varsa. sadece birinde yüklüdür. O kulanıcıyı açabilmen gerekeektir.
Kullanıcıların hepsinde F7 tuşuna basarsan sanırım öğrenebilirsin...

Eğer bilgisayarda birden çok kullanıcı hesabı varsa. 007 bunlardan birinde yüklüdür. Her kullanıcı alanına girebilmek ve orada Programa girmek için Ctrl - Alt - F7 tuşlarına aynı anda basmak gerekir.
Eğer keylogger yüklü ise şifre soracaktır. Ctrl - Alt - F7 tuşlarına aynı anda basıldığında program açılmıyorsa yada şifre sorgusu gelmiyorsa, casus program yüklü değildir..

oo7 yi arkadasın verdiği konbinasyonla açabilirsin masaüstünden yada cde bulamasın en basitinden spyware doctor kur tarattır buluyo forumda var bende kullanmıştım :goz:

avast onu buluyo onu dene istersen:goz:

klavye kombınasyonları her zaman aynı olacak dıye bırsey yok. ctrl+alt+f7 olmak zorunda degıl. cunku bunu ıstedıgın gıbı belırleyebılılıyorsun.

eger dğiştirmediyse ctrl alt f7 dir her zmn 007 spy için
bu arada bu programın setup ı olan war mı:)

o keylogger programını ben kullanıyorum onun olduğu dizin şölye C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\DAO burda bir klasör daha oluşuyor onun adını tam hatırlıyamıyorum ama dosyanın adı svchost.exe bu dosyayı bulursan sil 007 keylogger o inanmazsan avast ile onu tarat 007 keylogger diye yazar virüs çeşidinde

eger dğiştirmediyse ctrl alt f7 dir her zmn 007 spy için
bu arada bu programın setup ı olan war mı:)
bende şu an var yeni bir konu açıp veirirm full sürümünü...

beyler ben aranıza yenı katıldım ve pc den cok anlamam ama odedığınız ctrl+alt+f7 yı yaptım hıcbısı cıkmadı amma keylogerı yukledıklerını bılıyorum 1senedır oynadığım oyunu 1gecede cokettıler hala yuklu olup olmadığını oğrenmenın baska yolu yokmu.yardım edersenoız sevınırım

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\DAO burada kayıtlıdır bahsettiğiniz program acıp acvanted optionsa girin alt tarafta uninstall bölümü var pcden silin. tuş kombinasyonu ctrl+alt+F7 olmayabilir kuran kişi kombinasyonu farklıda yapmış olabilir o sadece ilk kurulumda olan kombinasyon. ayrıca senin pcne bakmadan pek fazla birşey gelmez onun mailine gmailde ise yaramıyor hotmaile geliyor oda her yazdığın konu yada dosya gelmez ama uyarırım şifreler geliyor önemli olanda bu:) ben kullandım birkac kere pcde tamamen gizlendiğinden süper bir program tabi sadece kendi pcnizde olan biteni öğrenmek icin ..

indirip denemek isteyenlere bastan soyleyeyim kurduktan sonra dosyayı bulamadım silemedim diye dert yanmayın yada doğacak baska sorunlardan dolayı mesuliyet kabul etmem. silmek isterseniz yukarıda belirttiğim sekilde yapın. programda DAO dosyasında kurulur.antivirus programınız trojen diye atlayabilir. cunku server olarak kurulur. rapidde verdiğim dosyada sorun yoktur guvenebilirsiniz. kendi sitesindende indirebilirsiniz ama patchı bulamazsınız. verdiğim dosyada patch mevcuttur iciniz rahat etmesi virus programını ile tarattırıp oyle yukleyin.

link
http://rapidshare.com/files/123246558/007_Spy_Software.rar

benım pc de keyloger yuklu bazen acılıyo ve benım yaptığım kousmalar gelıo.baskasınada gıdıyormu bunu nasıl anlarız.msn vermek yasak deıl galıba msn ı wersem bana yardımcı olabılecek kımse warmı ozelden konussak cunku gercekten anlamıyorum pcden

programı ac mail adresi yazıyormu options bölümünde

007 nın setapı bende var lakın 15 gunluk ıstersen paylasayım

arkadaşlar bende vardı bu program ama pc den fazla anlamadığım için yanlışlıkla hangi tuşa bastım bilmem ama kurulu olduğu halde açamıyom şimdi dediğiniz gibi rapid den indirdim ama sürekli virüs yakalıyo ne yapabilirim tşk.

eger acma tusunu degıstırmrdıysen ctrl+alt+F7 tusuna ac eger olmazsa resetle ve tekrar dene

Selam beyler bayanlar benimde bi sorum olacak ben kardeşimin laptop una 007 keyloger programini kurdum herşey tamam hatta youtubeden izleyerek takip ettim ama gel gelelim CTR+alt+ f7 yapmama rağmen bi turlu program acilmadi nedenini bu turlu anlamadim . baslangicta programı kurarken son sayfadaki yes tuşuna bastigimda makina resetledi kendini bende bidakine no yazan yaziya tıklayarak kurdum ki youtube deki videoda da öyle yapmam gerektiğini gosteriyordu . virüs programini etkisiz hale getirdigim halde karsima cikartmadim . Acil yardim pleaseeee

Geri