‡ ♣♣ ‘ anLamsız oLan ‚ ♣♣ ‡

gamshe_Lee

New member
Reaction score
0
senin oLmadığın buLunmadığın her yerden !!!!
4kcx91.jpg

Bazen aşk yok edilmeye çalışıldıkca qüclenen bir duyqu oluyor..
Sadece zaman süreci adı altında qecen zaman diliminde aşkın şiddetini biraz azaltabiliyoruz..
Ne tuhaf seni sevmek seni seviyorum demek..
Gerci kimi sevsem bir öncekine qöz almıs olduklarımı bana unutturmak istedi, qeldiqim yeri hatırlamazsam aşık olabilieceqimi söylediler?
Haklılar belki, lakin ayrılıktan kaçılmıyor !
Hanqi qirdabında boquldum qizli aşkının sanırım bilmiyorum..
Kelimelerin, cümlelerin arasında boşluk bırakmadan yazmak istiyorum durmadan yazarak içimde depreşen sessizlikten kaynaklanan sensizliqi yenmek..
Çünkü aniden bir sessizlik olursa herseyimle beraber yok olmaktan korkuyorum...
Ölüm qibi sensizlik qibi..
Ne kadar derinden seversek aklımız o kadar basımızdan uzaklara qidiyor bir insana baqlanmak şiddettir !!
Ve öyle bir şiddettirki hiçbir varlık karsısında durmayı qöze alamaz ve bunların hicbiride ölçüye qelemez.. Ne aşkta ölcü vardır ne de arkadaslıkta feadakarlıkta... Ancak ölcüsüz sevenler duyumsayabilir qercek aşkın şiddetini...
Bu hayatta kurallarına qöre yaşanıldıqı zaman iyi başlayıp kötü qitmeyen hicbir şeyin olmayacaqını ama artık yanlızlıqımızın yerinde koca bir boşluk olacak.
Aşk öldü bu akşam.. O öle bir yanlızlıktırki nereye qidersen qit qölqe misali yanında hissedeksin? Sokakta yürüken, bakkaldan siqara alırken ^^hic tanımadıqın insanlara tanımış qibi davranırken^^.
Uyurken, aqlarken tanıdık kokular bulma uqruna sevişirken,hayal ederken ve taze bir ekmeqi koklarken.. Yanlız olduqunu en kücük hücrelerinde bile duyumsayacaksın.. Ama nafile !

Korkularınında yanlızlıqa karısmasından korkacaqın icin dönüp o yanlızlıqını sarıp sarmalamak isteyeceksin? Ben qibi! İçimizdeki anlam azalınca kimsenin yüzüne bakmakta istemeyeceksın, baqırmayı beceremiyosan kitap oku?
Çok zorsa ac radyoyu koca bir boşlukla karşılaşınca acının insana kattıqı deqeri anlayacaksın..
Belki bende bilmıorum qerci hersey sahteyken bilmekte istemıorum! Hayat kitaplarda yazanlar kadar anlamlı ama bir o kadarda basit deqil..
Ben icimdeki acıya bakarım yüzlerin altında sahte yüzleri hissederken kelimelerin altındaki qizemli sözcükleri ararım..!

:melek:melek:melek​

aLıntıdır...

Yüregine KıkırdaK Kemigine SaĞLIk

Not: Fyonß'den Patent'i ALDım :hhmanD

arkadaşım yüreğine sağlık ,emeğine sağlık ,ellerine sağlık........

Geri