-HaKiKaT-
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Sadece futbol değil bir spor kulübü olan Fenerbahçe, Profesyonel Futbol A Takımının aldığı istenmeyen sonuçların ardından tüm unsurlarıyla birlikte çok zor günlerden geçmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü, onun yönetimi ve fertlerinde bu zor günleri atlatacak güç, inanç ve irade bulunmaktadır. Her ne kadar lokomotif işlevi görse de sadece bir şubesinin aldığı kötü sonuçların ardından, tümüyle bir spor kulübü ve onun Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin acımasızca eleştirmesi, şimdiye kadar verdikleri hizmetlerinin görmezlikten gelinmesi, geleceği yönelik projelerinin görmezlikten gelinmesi haksızlıktır, insafsızlıktır.
Fenerbahçe'nin son 10 yılına damgasını vurarak kulübe her yönüyle çağ atlatan, amatör sporlara verdiği destek ve duyduğu inançla sadece Fenerbahçe'ye değil, Türk sporuna da büyük katkılar yapan Başkanımız Aziz Yıldırım, birkaç olumsuz sonuçtan sonra, tüm yönetim geçmişi taranarak ortaya atılan birkaç olumsuz örnekle acımasızca eleştirilmeyi hak etmemektedir. Profesyonel Futbol A Takımı, yeni teknik kadrosu ve birkaç yeni oyuncuyla tüm camianın istediği sonuçları alabilecek kapasitedir. Zaten hangi spor branşı olursa olsun, herhangi bir takımın sürekli iyi sonuçlar alması veya sürekli kötü sonuçlar alması pek olası değildir. Takımların bu tür kötü dönemlerden geçmesi gayet normaldir ve gerekli adımların atılmasıyla üstesinden gelinebilecek bir durumdur. Futbol takımı kötü sonuçlar alıyor diye, tüm yönetim geçmişiyle Fenerbahçe'yi bir kurum olarak çok üst seviyelere getiren Başkanımız Aziz Yıldırım'ı acımasızca eleştirmek ve bu yolla onun Fenerbahçe'nin başından ayrılmasına neden olmak Fenerbahçe'ye şu anda yapılabilecek en büyük kötülük olacaktır. Tüm projeleriyle birlikte Aziz Yıldırım, hem Fenerbahçe hem de Türk sporu için çok önemli ve gerekli bir isimdir. Fenerbahçe'nin amatör branşlarından sorumlu kişiler olarak bu gerçeklerin altını bir kez daha çizerken, zor günlerin gelip geçici olduğunu, önemli olanın Fenerbahçe ve onun geleceği olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü Amatör Şubeleri
fenerbahce.org