hergelex
New member
- Reaction score
- 0
hiç bişey bilmionus ama kıwırmada sizden ustunuze yoq işinize gelince %50 secti ama bu %50den bişe olmas onlar gitsin bu ulkeden işinize gelince sen kimsinde farklı goruslere git diosun.bunun için hep kaybediosnz dunya sizin etrafınızda donuyo diye dusunuosunuz. karsıdakinin fikrine hiç onem wermiosunuz. ama biri size aynı seyi yapınca yoq sen kimssin yoq en dogrusunu biz biliriz bilmm ne. ama bi b.q bilmedinisi n zmn annıcnıs cok meraq ediorum
sen benden siz diye bahsedemezsin bi kere.ben anti tayyip felan değilim.ben komunist felanda değilim.benim derdim biri paraları saçarken diğeri açlıktan ölmesin.biri özel okulda en güzel fırsatlarda okurken diğeri tornacıda çalışmasın.şu andaki hükümet bunu sağlayamadı.e kim sagladı diceksin.benim kavgamda bu zaten.sağlayana kadar devam edecegim.ayrıca kimsenin gitmesine gerek yok.ben bana karşıt düşünenlerin gitmesini isteseydim erdal10dan farkım kalmazdı.o zaman da hala Kürt-Türk kavgasına devam edip ülkenin batışını görmezlikten gelmeye devam ediyor olurdum.