“MiLLi Formayı Giymek İstiyorum ''

by.erce

New member
Reaction score
0
4805_B_hasankabze001.jpg

Feldkamp’ın Galatasaray’a gelişiyle birlikte Galatasaray’dan ayrılarak Rusya’ya giden ve Rubin Kazan’da şampiyonluk yaşayan Hasan Kabze ilk kez Radyospor’a konuştu. “Yurt dışında futbol oynayarak hedeflerimden birini gerçekleştirdim” diyen Kabze ile Rusya futbolundan, milli takıma, milli takımdan Galatasaray ve Türkiye’ye dönüp dönmeyeceğine ilişkin bir çok konuyu konuştuk. İşte Hasan Kabze’nin açıklamaları:

“ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA KİMSE İNANMADI”

“Rusya’da şampiyonluğa çok zor ulaştık. Sezona 15 yeni futbolcuyla başladık ve 7 de 7 yaparak Rusya başlangıç rekorunu kırdık. İyi başlamamıza rağmen kimse bizim şampiyon olacağımıza inanmıyordu. Bu söylemler de bizi olumlu yönde etkiledi. Rusya Avrupa Şampiyonası’nda yarı final oynayarak, ne denli iyi bir gelişme içinde olduğunu gösterdi. Zenit, geçen yıl hem UEFA’yı hem de Süper Kupa’yı aldı. Rus futbolu büyük bir gelişim içinde bundan dolayı şampiyonluk bizim için çok önemli.”

“TÜRKİYE’YE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM”

“Rubin Kazan ile 1.5 yıl daha sözleşmem var. Seneye Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğim. Bu benim için çok önemli, iyi şeyler yapmaya çalışacağım. Bana henüz gelmiş bir teklif yok. Yurt dışında kalmaya devam edeceğim, Türkiye’den hangi takımdan transfer teklifi gelirse gelsin Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum.”

“DOĞRU KARAR VERDİM”

“Galatasaray’dan beni göndereceklerini söylediklerinde teşekkür ettim. Zaten olayın üzerinden 1.5 yıl geçti. Rusya’da gerçekten mutluyum çünkü şampiyon olan bir takımda oynuyorum. Doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Galatasaray’da olduğum dönemde de başarılı olduğuma inanıyorum.”

“GALATASARAY’IN LİG LİDERİ OLMASI GEREK”

“Galatasaray ligde en iyi kadroya sahip takım ve bu kadroyla ligin lideri olması gerekir ama durumu iç açıcı değil. Galatasaray’da bir şeyler yanlış gidiyor ama inşallah bu durum düzelir. Geçen yıl Nonda’nın ciddi bir katkısı vardı. Baros sezona iyi başladı ama sürekliliğinin olması gerekiyor. Özetle Galatasaray ligin kaderini değiştirecek bir kadroya sahip.”

“MİLLİ FORMAYI GİYMEK İSTİYORUM”

“Yurt dışında iyi şeyler yapmaya çalışıyorum. Tabi ki Fatih Terim’den görev bekliyorum. Eğer milli takımda oynama şansı bulursam, elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Gökdeniz, Rusya’ya iyi başladı ve başarılı işler yaptı, milli takım’da neden çok fazla şans bulamadığı hakkında bir fikrim yok, yorum yapmam doğru olmaz.”

“HEDEFLİRİMİ BAŞARIYORUM”

“İlk hedefim yurt dışında oynamaktı ve bunu başardım. Galatasaray’dan sonra Rubin Kazan’da şampiyon oldum. Şimdi önümüzde şampiyonlar ligi var burada iyi şeyler yapmayı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyorum. Futbola başlarken Rusya’da futbol oynamayı düşünmüyordum, zamanın neyi getireceği belli olmuyor.Yeni hedefler için zamana ihtiyacım var.”

Aydın CİNGÖZ/Radyospor

milli takımda oynayacak kapasiteye sahip olduğunu düsünmüyorum Hasan Kabzenin galatasarayda ve rubindede ıstıkrarlı olamadı hıcbır zaman...

batuhan dan önce
miLLi takıma cağırıLması gerekir bence...

MevLüt gibi bir vasat aLtı oyuncunun biLe kadroya girdiği miLLi takımımızda Fatih Tekke,Ümit Karan gibi kariyerinin aLtın dönemini ya$ayan futboLcuLarı ki$iseL sorunLar nedeniyLe kadroya aLmayan Fatih Terim'in böyLe trajik seçimLeri akıL karı$tırıyor..
Kabze hiç değiLse mevLüt'ten daha iyidir

cağırıLabiLir ..

MevLüt gibi bir vasat aLtı oyuncunun biLe kadroya girdiği miLLi takımımızda Fatih Tekke,Ümit Karan gibi kariyerinin aLtın dönemini ya$ayan futboLcuLarı ki$iseL sorunLar nedeniyLe kadroya aLmayan Fatih Terim'in böyLe trajik seçimLeri akıL karı$tırıyor..
Kabze hiç değiLse mevLüt'ten daha iyidir

Banada göre de MevLüt ,Batuhan ve HaLiL'den daha iyidir..Bence HaLiL de takıma ayak uyduramıyor :goz:
Fatih Terim kişiseL meseLeLerinden doLayı cagırmadıgı oyuncuLarı[[Fatih Tekke,Ümit Karan]] ve görmedigi[Hasan Kabze]] gibi oyuncuLarı kadroya aLırsa Semih ve Nihatında sakatLıgının geçmesi haLinde muhteşem bir forvet kaLitesine uLaştırabiLir takımı ..
Ama nerdee :hhsigara

Fatih Terim hep aynı isimLer üstünde inat edeceğine bu tarz topçuLarımıza da şans vermeLi bence..

Geri