“Her yıl olduğu gibi tek hedefimiz şampiyonluk”

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
2008-09-20_onder446.jpg

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Önder Turacı, Fenerbahçe Gazetesi'nin Aralık sayısına açıklamalarda bulundu. Önder, takımımızın durumunu, kendi performansını ve Milli forma özlemini anlattı.

Önder Turacı, takımımızın hedefinin her zamanki gibi şampiyonluk olduğunu ifade etti. Önder, Şampiyonlar Ligi ve Turkcell Süper Lig'deki durumumuzla ilgili olarak şunları söyledi: "Hedefimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da tabii ki şampiyonluk. Sezon sonuna kadar, daha çok çalışıp toparlanarak başarılı bir grafik yakalayarak şampiyon olacağımızı umuyorum. Bu sene sadece Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladık. Önümüzde önemli bir Dinamo Kiev maçı var. bu maçı alırsak yolumuza UEFA 'da devam edeceğimizi düşünüyorum. Lige dönecek olursak Galatasaray ve Beşiktaş galibiyetleri sadece camia için değil, biz futbolcular ve taraftarlarımız için de büyük moral kaynağı oldu. Bunların moraliyle başarılı grafiğimizin daha da yukarılara çıkacağına inanıyorum."

Yedek kalması ile ilgili olarak ise oyuncumuz, "Biz bir takımız. Benim ya da bir başkasının oynayıp oynamamasına hoca karar verir. Ama ne olursa olsun, bütün takımın amacı şampiyonluk ve yeni başarılara imza atmaktır. Kimse yedek kaldığı için üzülmez. Çünkü hiç bir oyuncunun böyle bir lüksü yoktur. Her oyuncu her zaman sahada olmak ister. Ama sakatlık gibi durumlarda bu mümkün olmuyor. Hoca tercihini başka bir oyuncudan yana kullanırsa da, ona saygı duymak zorundayız. Ancak ne olursa olsun, o kulübeden maçı seyretmek içimizde bir burukluk yaratıyor. Bu nedenle sakatlık durumları hariç sahada yer almak için elimden gelen özveriyi gösteriyorum" diye konuştu.

Milli Takım ile ilgili olarak ise Önder, "Ben daha önce Belçika Ümit Milli Takımı'nda oynadım. İlk defa Türk Milli formasını ise özel Beyaz Rusya maçında giydim. O formayı giymek beni çok duygulandırmıştı. O formayı başka maçlarda da giymeyi çok istiyordum. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu, bu konuyla ilgili yapması gereken itirazı geciktirince, bir daha milli takımla maçlara çıkmam kısmet olmadı" dedi.

www.fenerbahce.org

Geri