‘Teşekkürler Galatasaray’

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
Avustralya Teknik Direktörü Verbeek´ten, Sarı-Kırmızılı kulübe teşekkür mesajı...

18_249320_tesekkurlerrr4233.jpg

Okyanusya temsilcisinin Özbekistan’ı 2-0 yendiği maçta penaltıdan bir gol atan Kewell’a övgü yağdıran Hollandalı hoca, “Onun ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu zaten kimse tartışamaz. Ancak bunun ötesinde mental özelliklerine müthiş bir mücadele azmi eklediğini görüyorum. Bu aşama, yeni kulübünde aldığı disiplinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum ve Galatasaray’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bu Kadar Kötü Bir Teknik Yönetim Döneminde Bu Seneyi KompLe Kastediyorum, KeweLL'ın DisipLin OLarak EğitiLdiğini Düşünmüyorum, KeweLL'ın DisipLinLi Yapısı Zaten Karakterinde Mevcut Sadece FizikseL Açıdan Bu Sene 90dk Sahada Görev Yapmasından DoLayı GüçLü OLması OLası Diğer TürLü KeweLL Karakter Açısından 10 Numara Oyuncu Keşke Tüm TakımLarımızda KeweLL Kararkterinde Ve KaLitesinde 3-4 Yabancı Oyuncu BuLunsa Şimdi Ligimizin KaLitesini Düşünemiyorum, Bizde Buradan KeweLL'a Teşekkür Ediyoruz, GaLatasaray'da OLduğu İçin...

Karakter ve kişiLik oLarak zaten resimdeki sırt numarası gibi 10 numara bir insan..

Geri