‘Sayın Büyük’e göre, Almanya ve Japonya ‘geri kalmış’ ülke...

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Tarih: 14 Mart 2004

Ülke: İspanya

Kral Juan Carlos, parlamentonun feshedilmesine onay verdi, 14 Mart’taki ERKEN genel seçimi İspanyol Sosyalist İşçi Partisi kazandı.

Tarih: 18 Eylül 2005

Ülke: Almanya

Cumhurbaşkanı Horst Köhler, ERKEN seçim kararı aldı. İpi Angela Merkel’in liderliğindeki Hristiyan Demokrat Parti göğüsledi.

Tarih: 22 Kasım 2006

Ülke: Hollanda

Halk ERKEN genel seçimler için sandık başına gitti. Parlamentonun alt kanadının yeni üyelerinin belirlendiği seçimi, iktidardaki Hristiyan Demokratlar kazandı.

Tarih: 14 Nisan 2008

Ülke: İtalya

Cumhurbaşkanı Napolitanoparlamentoyu feshederek ERKENseçim sürecini resmen başlattı. ERKEN genel seçim 13-14 Nisan 2008’de yapıldı ve Berlusconi’nin zaferiyle sonuçlandı.

Tarih: 13 Ağustos 2008

Ülke: Kanada

ERKEN genel seçimleri Başbakan Stephen Harper liderliğindeki Muhafazakâr Parti kazandı.

Tarih: 28 Eylül 2008

Ülke: Avusturya

Koalisyon hükümetinin büyük ortağı Sosyal Demokrat Parti, ERKEN seçim kararı aldı. Seçimlerden sonra yine koalisyon hükümeti kuruldu.

Tarih: 30 Ağustos 2009

Ülke: Japonya

Temmuz ayında ERKEN seçime gidilmesi için parlamento feshedildi.

Seçim 54 yıldır devam eden Liberal Demokrat Partisi (LDP) iktidarını değiştirdi. Sandıktan, Japonya Demokratik Partisi çıktı.

Tarih: 4 Ekim 2009

Ülke: Yunanistan

Komşumuzda yapılan ERKEN seçimi Yunanistan Sosyalist Partisi (PASOK) kazandı.

Bu arada Danimarka, İngiltere, Rusya gibi ülkelerdeki muhalefet partileri, bu yazıyı okuduğunuz anda bile kendi iktidarlarını ERKEN genel seçime zorlamaya devam ediyor...

Yukarıda sıraladığım ülkelerden; Almanya, Japonya, İtalya, Kanada, İngiltere ve Rusya, “G-8” üyesi...

Yani; “dünyanın en gelişmiş sekiz ülkesi”nden altısı...

Ama...

Bizim En Büyük Devlet Büyüğü, dün partisinin kadınlar koluyla yaptığı toplantıda, “gelişmişlikleri” tüm dünya tarafından kabul gören bu 6 ülkeyle birlikte...

Ayrıca Avrupa Birliği üyesi Hollanda, Danimarka, Yunanistan, İspanya, Avusturya’yı “gelişmiş ülke” olarak görmediğini ilan etti...

Çünkü ona göre:

“Dünyanın gelişmiş ülkelerinde ERKEN seçim diye bir mantık, anlayış yoktur... ERKEN seçim, geri kalmışlığın alametidir...”

Demek ki neymiş:

Ya son beş yılda ERKEN genel seçime giden bu ülkelerin hepsi aslında geri kalmış ülkelermiş...

Ya da bizim “En Büyük Devlet Büyüğü”nün “gelişmişlik kriteri” oldukça farklıymış!

Bu yazıya bile, ille de bir “son söz” mü bekliyorsunuz?

İyi o zaman:

“Geri kalmış bir ülkenin saf ve kolay kandırılır vatandaşı” olarak görülmekten bıktım, usandım!

GÜNÜN SORUSU

Yargı, yargı mensuplarından hesap soruyor: Başsavcıların telefonları dinleniyor, hâkimler hakkında dava açılıyor, Yargıtay Onursal Başsavcısı ifade veriyor...

Peki; yasama organı, yasamayı yapanlardan neden hesap sormuyor? Meclis’te bekleyen 536 dokunulmazlık dosyası için neden hiçbir şey yapılmıyor?

Bizdeki en temel özgürlük!

Günlerdir Ankara’da direnişlerini sürdüren TEKEL işçilerinin 40’ı, dün AKP Genel Merkezi’nin önünde kendilerini zincirlemiş...

Bir ellerinde Türk bayrağı, diğerinde ekmek varmış...

Polis, 40’ını birden gözaltına almış... “Merkez”e götürürken de, bileklerine plastik kelepçeyi takmış!

Bazı dinci ve liboşlara göre; AKP, demokrasi paketi açmak için canını dişine takan...

“Hak ve özgürlükler”i genişletmek için oy kaybetmeyi bile göze alan bir partiydi...

Ama küçük bir “protestoya” bile tahammül edemedi...

Çocuklarına “Recep Tayyip” ismini veren işçileri gözaltına aldırdı!

Yakışıııııırrrr... Çünkü bizdeki en büyük ve temel özgürlük, “tek parti iktidarlarının, zulmetme özgürlüğü”dür!

..::MUSTAFA MUTLU::..

büyük denilince aklına birtek amerika geldiği için böyledir. çünkü amerikada erken seçim falan olmaz. bütün seçim tarihleri bellidir.

kalbimmm abd de kaldı aman ammmaaaannn

(sezen askunun kalbim egede kaldı adlı şarkısı geldi aklıma birden nedense?)

Birileri ümitle beklerken birileri çalışır.
Terbiyesizlik yapma ne emek kabe.İnsan uslubuyla konuşur.İnsanlık yapalım bişiler yapalm diyoruz.Siayet adı altında islama laf sokuşturuyorsun..Ayıp.Varsa bir yanlışlığım uyarırsın...

Birileri ümitle beklerken birileri çalışır.
Terbiyesizlik yapma ne emek kabe.İnsan uslubuyla konuşur.İnsanlık yapalım bişiler yapalm diyoruz.Siayet adı altında islama laf sokuşturuyorsun..Ayıp.Varsa bir yanlışlığım uyarırsın...

Siz Değil miydiniz 2.Peygamber Yaratan.. Hadi Bana Laf Sokuşturmayı Kendini Bırak... Ne Zaman İslam Duydunuz Adından Ne Zaman Bişey Duydunuz... İslam'ı Bile İnsanlar'dan Soğuttunuz... :angry::angry::angry:

Siz Değil miydiniz 2.Peygamber Yaratan.. Hadi Bana Laf Sokuşturmayı Kendini Bırak... Ne Zaman İslam Duydunuz Adından Ne Zaman Bişey Duydunuz... İslam'ı Bile İnsanlar'dan Soğuttunuz... :angry::angry::angry:

Bir tane iletimi göster ikinci beşinci peygamber diye benim önümde ayet var nasıl bir insana peygamber derim.
İslamdan soğuma diye birşey olmaz kusura bakma islam dindir soba değil.
Kanıtlamak zorundasın söylediklerini yoksa yalancı durumuna düşer fitre vermek zorundasın.
Tabi müslümansan eğer değilsen o başka.Kendi dinine göre yalanın karşılığı vardır seni ona davet ediyorum...

124.000 tane peygamber var.Hangi 2.peygamber?Kim kimi islamdan soğuttu? Kendin çalıyon kendin oynuyon..resmen hayal dünyası...

124.000 tane peygamber var.Hangi 2.peygamber?Kim kimi islamdan soğuttu? Kendin çalıyon kendin oynuyon..resmen hayal dünyası...

Erdoğan'a '2. Peygamber' yakıştırması

MHP'li Oktay Vural, Başbakan Erdoğan için "İkinci Peygamber" yakıştırmasında bulunulduğunu ileri sürdü.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, seçim mitinglerinde “Son Osmanlı Padişahı” ve “2’nci Atatürk” pankartları açılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için AKP Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser’in 14 Kasım 2008’de yaptığı bir konuşmada “İkinci Peygamber gibidir” dediğini öne sürdü.

KONUŞMANIN CD'LERİNİ DAĞITTI

Aydın il başkanı Eser’in, 29 Mart seçimlerinde “taltif” edildiğini ve Aydın İl Genel Meclisi birinci sıradan aday gösterildiğini söyleyen Vural Erdoğan’a “Sen kimsin ki peygamberimize, dil uzatacak, onun adını alacak, mukayese ettirecek kadar bu milli manevi değerlerimizin içini hortumluyorsun?” dedi.

İl Başkanı’nın konuşmasının CD’lerini de basın mensuplarına dağıtan Vural, Eser’in 29 Mart seçimlerinde taltif edilerek İl Genel Meclisi birinci sıradan aday gösterildiğini kaydetti.

TAYYİBAN CUMHURİYETİ

Türkiye’de yıpratılmadık milli ve manevi şahsiyet kalmadığını kaydeden Vural Peygamber’e kimsenin dil uzatmaya hakkı olmadığını söyledi. Aydın İl Başkanının sözleriyle ilgili Cumhuriyet Savcılarını göreve davet eden Vural "Burası Tayyiban cumhuriyeti değil. Uyarıyorum bir daha milli ve manevi şahsiyetlere, peygamberimize dil uzatanlar hadlerini bilsinler" diye konuştu.

YouTube - Tayyip Erdoğan 2. Peygamber

Ben Demiyorum Siz Diyorsunuz.... Amma Çok Peygamber Varmış... :) Olay'a Bak 124 bin :)

Soğutmadınız Mı Ha... Türbanlı- Açık... Sünni-Alevi... ??? Ha 8 Yıldır Politikanız Ne.. 28 Şubatta Babam mı Çıkartmaya Çalıştı Tarikat Şeyhlerin Vs..lerini???

Gemar Ben Olay'a Kişiselleştirmeden Desteklediğiniz Partiyi Anlatmaya Çalıştım Bişeyleri Anlayın Ama Nerde...

Erdoğan'a '2. Peygamber' yakıştırması

MHP'li Oktay Vural, Başbakan Erdoğan için "İkinci Peygamber" yakıştırmasında bulunulduğunu ileri sürdü.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, seçim mitinglerinde “Son Osmanlı Padişahı” ve “2’nci Atatürk” pankartları açılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için AKP Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser’in 14 Kasım 2008’de yaptığı bir konuşmada “İkinci Peygamber gibidir” dediğini öne sürdü.

KONUŞMANIN CD'LERİNİ DAĞITTI

Aydın il başkanı Eser’in, 29 Mart seçimlerinde “taltif” edildiğini ve Aydın İl Genel Meclisi birinci sıradan aday gösterildiğini söyleyen Vural Erdoğan’a “Sen kimsin ki peygamberimize, dil uzatacak, onun adını alacak, mukayese ettirecek kadar bu milli manevi değerlerimizin içini hortumluyorsun?” dedi.

İl Başkanı’nın konuşmasının CD’lerini de basın mensuplarına dağıtan Vural, Eser’in 29 Mart seçimlerinde taltif edilerek İl Genel Meclisi birinci sıradan aday gösterildiğini kaydetti.

TAYYİBAN CUMHURİYETİ

Türkiye’de yıpratılmadık milli ve manevi şahsiyet kalmadığını kaydeden Vural Peygamber’e kimsenin dil uzatmaya hakkı olmadığını söyledi. Aydın İl Başkanının sözleriyle ilgili Cumhuriyet Savcılarını göreve davet eden Vural "Burası Tayyiban cumhuriyeti değil. Uyarıyorum bir daha milli ve manevi şahsiyetlere, peygamberimize dil uzatanlar hadlerini bilsinler" diye konuştu.

YouTube - Tayyip Erdoğan 2. Peygamber

Ben Demiyorum Siz Diyorsunuz.... Amma Çok Peygamber Varmış... :) Olay'a Bak 124 bin :)

Soğutmadınız Mı Ha... Türbanlı- Açık... Sünni-Alevi... ??? Ha 8 Yıldır Politikanız Ne.. 28 Şubatta Babam mı Çıkartmaya Çalıştı Tarikat Şeyhlerin Vs..lerini???

Gemar Ben Olay'a Kişiselleştirmeden Desteklediğiniz Partiyi Anlatmaya Çalıştım Bişeyleri Anlayın Ama Nerde...

Siz başka sen başka.
İkincisi 124.000 Peygamber değil 124.000 elçidir.
Her yüzyıl başında bir müceddid her 1000 yılda da Büyük elöi yani Peygamber gelir.

Erdoğan 2. Peygamberdir diyen terbiyesizlik etmiş. peygamber gibi demekte bence doğru değildir.Çünkü Peygamberler cennetliktir hata yapmaz temizdir.Ama Sayın Erdoğan herkes gibi mutlaka hata yapmıştır Allahu Alem.
Sana yanlış kişilere yanlış kişileri savunduğunu söylemiştim.

arkadaslar kimsenin inancına karısamayız ama yorumlarınızda kutsal yerlerı alet etmeden ve iddialarımızı ispatlıyabilecegimiz yorumları tercıh edelim

mg evil özellikle senin hakkında geldi sikayet daha dikkatli olacagını düşünüyorum

iyi günler iyi forumlar

Geri