‘Her şey bitmedi’

admiral

New member
Reaction score
0
Ligde 27 golle gol krallığı yarışında açık ara önde olmamasına rağmen Trabzonspor forması altında çıktığı Avrupa maçlarında henüz gol atma başarısı gösteremeyen Burak Yılmaz, PSV maçının ardından kendisini savundu.
Her maçta gol atacağının garantisi olmadığını belirten yıldız futbolcu, “Kısmet olmadı, gol atamadım. Bazen olmuyor. Trabzonspor bir futbolcuya bağlı değil. Rakip takım çok disiplinli oynadı. Biz de iyi başladık ama her zamanki gibi iyi oynarken gol yedik. Ardından toparlandık ve bir gol attık ama kontrol yine onlardaydı. Yine de her şeyin bitmediğini düşünüyorum” dedi.
Burak Yılmaz, oyun sisteminin kendisi üzerine kurulduğu iddialarıyla ilgili olarak, “Trabzonspor tek kişiye dayalı bir düzende değil. Ne kişilere ne de futbolculara bağlı. Ben de takımın sadece bana bağlı oynadığı fikrine katılmıyorum. Gol atamadığım çok maçı da kazandık. Sonuçta takım için önemli bir oyuncuyum ve bunun gerekliliğini de yapıyorum” ifadelerini kullandı. Bordo-mavili takımın golcüsü, kendisine transfer teklifleri geldiğini, ancak bunları konuşmak için uygun zaman olmadığını da sözlerine ekledi.

Hakeme tepki!
Bordo-mavili oyuncular, PSV ile oynadıkları maçın Alman hakemi Felix Brych’ e tepki gösterdi. Teknik Direktör Şenol Güneş, hakemin oyunun akıcılığını sağlayamadığını belirterek, “Faul kararları da bizim düşündüğümüzün dışındaydı. Deplasmana gelen bir takım için ideal bir hakemdi” dedi.

‘Daha iyi olmalıyız’
PSV maçında Trabzonspor’un tek golünü atan Olcan Adın, talihsiz bir şekilde ilk golü yediklerinin altını çizdi. Bordo-mavili oyuncu, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, “İki farktan sonra oyunun kontrolünü ele geçirdik, ikinci yarıda yüklendik ama pozisyonları değerlendiremedik. Her şey bitmiş değil.”

Yolculuk bugün
Trabzonspor’da gözler yarın oynanacak Kayserispor maçına çevrildi. PSV Eindhoven karşılaşmasının ardından ara vermeden zorlu mücadelenin hazırlıklarına başlayan bordo-mavililer, bugün 14.30 ‘da özel uçakla Kayseri’ye gidecek. Teknik Direktör Şenol Güneş ‘in Afrika Kupası maçları için uzun süredir takımdan ayrı olan Zokora ‘yı da kafileye dahil edeceği belirtildi.

Sürpriz kutlama
Bordo-mavili oyuncular Kayserispor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlarken, dünkü idman öncesinde 28 yaşına giren kaleci Bora’nın doğum günü pasta keserek kutlandı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in elinden pastasını yiyen Bora’yı, takım arkadaşları da tebrik etti.

Geri