‘Gol kralı olacağım’‘

baretta53

New member
Reaction score
0
Beşiktaş´ın Brezilyalı yıldızı Nobre, “Bu sene de şampiyon olacağız. 22-23 gol atıp, kral olacağım. Bundan hiç şüphem yok” diye konuştu.
18_262891_18FAN10NOBRE723.jpg

Kara Kartal’ın geçen sezonki çifte şampiyonluğunda Mert Nobre önemli rol oynamıştı. İkinci kaptanlık görevini başarıyla yerine getiren ve hırsıyla taraftarların gönlünde taht kuran Nobre, “Geçen sene çok sakatlıklar yaşadım. Tüm olumsuzluklar üstüste geldi. Ülkemde, Ronaldinho’nun da gittiği doktora tedavi oldum. Artık hiçbir sıkıntım kalmadı. Bu sene de şampiyon olacağız. En az 22-23 gol atacağım, kral olacağım. Bundan hiç şüphem yok” diye konuştu. Her futbolcunun sıkıntılı dönemleri olabileceğini söyleyen Nobre, “Bobo’nun da bazı sorunları var. Ancak kesinlikle ayrılmayacak. Bobo’yla sık sık konuşuyorum. Onun gibi bir futbolcuyla birlikte oynamak önemli” dedi.

‘Keşke Ronaldo gelseydi’
Bir dönem Brezilyalı süperstar Ronaldo’nun isminin geçtiğini kaydeden Nobre, sözlerini şöyle tamamladı: Doğrusu Ronaldo’nun ismini duyunca, biz de çok heyecanlandık. Ancak transfer gerçekleşmedi. Keşke Beşiktaş’a gelseydi, bizim ve özellikle de genç futbolcular için çok iyi olabilirdi. Bizim hedefimiz Şampiyonlar Ligi. Bu doğrultuda transferler yapılıyor, çalışmalar devam ediyor. Umarım iyi futbolcular gelir ve takıma faydalı olurlar” diye konuştu.

Kaynak : Fanatik

nobre çalışkan oyuncudur ama öyle bi patlama yapacağını hiç sanmıyorum abarmış biraz 20+ gol atamaz bence

nobremi saka gibi kendine güven iyidir ama gerceklerde acıdır nobrecim olamazsın sen gol kralı

10 GoL atarsa öpüp basına koysun . . .

Nobre eski formunu yakalasa bile turkiye liginde daha kaliteli futbolcular mevcut

bobo olur nobre olmaz diyebilirim yani..

Gol kralı olması için sürekli ona top taşıyacak ince pas vercek adam lazım Nobre 10 15 gol liğde atar.Bunun üstünede çıkabilir. Ama onu paslarıyla besleyen biri olursa iddasını gerçekleştirebilir. İddalı olması güzel inşallah bencillik yapıp pozisyonları yemez

fbLi arkLara hatırLatıyım nobre fb'den transfer oLaLı yıLLar oLuyor.. üsteLik yeni takımında kaptanLığa kadar yükseLdi.. ;)
bazı mesajLar siLindi..
Lütfen üsLubumuzu bozmayaLım..

Sen önce BeL fıtıgını bi yen adam gibi kadroya gir Gol kralıda olursun :hhmanD LafLa goL kraLı oLunsaydı Necati her sene kraLdi :D

hepsi hayal bunların böyle konuşurlar
sonra börtü çıkar bunların ilk on bir.e bile giremezler...

ilk 10 a gircem demiştir medyada gol kralı olcak diye haber yapmıştır :)

Geri