..єЯdєm..

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
sitemizin forum oyunları bölümünün romantik yöneticisi Erdem'i daha yakından tanıyalım mı =)

16kbypz.jpg

infatuate:
slm erdem =)

..єЯDєM..:
slm infa

infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?

..єЯDєM..:
sonunda yoluna girdi hayat çok şükür :)

infatuate:
daha da iyi olur umarım =) ismini sormama gerek yok sanırım, yaşını öğrenelim mi ?

..єЯDєM..:
adım malum :) yaşım 26

infatuate:
askerliğini yapıp döndüğünü biliyoruz, bize hayatının geri kalanını anlatırmısın ? neler yaparsın ?

..єЯDєM..:
iş dışında pc de yada 2 tane dunya tatlısı yegenlerımle gecırırım, yada arkadaslarımla Sinemada, Dark ıle gorev degısıklıgı yaptık Ben geldım o gıttı askere :))

infatuate:
herkes sırayla, bizimki biraz geç kaldı gerçi ama :hhmanD seni neler mutlu eder we neler sinirlendirir ?

..єЯDєM..:
herseyden mutlu olmasını bilirim Sevdıgım ınsanlar yakınlarımda olsun yeter, kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenınce kacın :) haksızlıga yada yargısız infazlara dayanamam Gercı bu aralar Tek sey sınırlendırıyor oda Beşiktaş :))

infatuate:
futboldan anlamadığım için yorum yapamıcam =) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?

..єЯDєM..:
aslen Kars lıyım ama hiç gitmedim Dogma büyüme İstanbuldayım. İki kardesiz abim var ben evın küçük ve yaramaz cocugu :)

infatuate:
ewin en küçük çocuğu olmak büyük bi nimettir kendimden biliyorum :melek ee peki aşk meşk olayları nasıl sende ?

..єЯDєM..:
aşk olaylarında kacıyorum uzun zamandır :) Dilim fecii yandı. Gecen radyo da bahsettıgım olay 3 gunde askere gidişe sebep bir zalimdir :)

infatuate:
biraz açarmısın bize konuyu peki :sigara:

..єЯDєM..:
hıc beklemedıgım ve sorunsuz bı anda sabaha karsı bir telf ıle hersey bıttı. İst da olursam acı cekecegımı dusunup ki ben rahat durmazdım :) bir nevi kactım ondan ve istanbuldan bahane lazımdı Askerlıgı sectım.
Döndüğümde aradı ama hersey gecmıstı kapamıstım defterleri :)

infatuate:
zor zamanlar geçirmiş olduğun her halinden we şiirlerinden de belli zaten ama yeni gelecek olan sana herşeyi unutturacaktır =)

..єЯDєM..:
Şiirler içte kalanları boşaltmanın bir yolu benım için, Bakalım herşeyi zaman gösterecek

infatuate:
=) geçmişte muhakkak başka ilişkilerde yaşamışsındır, hiç aldattığın ya da aldatıldığın oldu mu ? nasıl bakıyosun bu tür olaylara ?

..єЯDєM..:
Benım yapıma dusunceme uymayacak bısey, ne aldattım nede aldatıldım

infatuate:
peki hayatında wazgeçemeyeceğin tek şey nedir ?

..єЯDєM..:
2 yegenım Emirhan ve Batuhan

infatuate:
ne güzel =) zirwende ne war erdem ? olmak istediğin son nokta neresi ?

..єЯDєM..:
yaptıgım işte söz sahıbı olmak yukarılara cıkmak, bunu bir defa basardım umarım yıne basarırım

infatuate:
elbette ki başaracaksın =) gelelim hackhell'e, anlatırmısın bize nasıl tanıştın ?

..єЯDєM..:
bu klasık olacak ama oyun ve program ararken google da gezerken buldum
ılk uye oldugum zamanlar fazla aktıf olamasamda asker donusu elımden geldıgınce bıseyler katmaya calısıyorum

infatuate:
kesinlikle, peki hackhellde değiştirmek istediğin birşey war mı ?

..єЯDєM..:
radyo ve sohbet ın tutulması dıyelım :) bızler ıstedık acıldı ama unutuldu bu ıkı yenılık

infatuate:
bence de öyle, burdan çağrı yapalım, arkadaşlar HH radyoya we sohbete hepinizi bekliyoruz =) son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin birşeyler war mı ?

..єЯDєM..:
hayırlı teskereler dılıyorum ve yayınlarında bizi fazla sıkıstırma itiraflarla :p Hackhell de ıyı dostluklar arkadaslıklar edındım ıyıkı Hackhell deyım dıyorum.

infatuate:
hahahah denerim, tşkler, bütün askerlerimize hayırlı teskereler =) görüşmek üzere ..

..єЯDєM..:
Hayırlı teskereler
Ropartaj ıcın tesekkurler infa :)

edit: Erdemden bir askerlik anısı dinleyelim hadi =)

..єЯDєM..:
Askerıyede fotograf cektırmek yasaktı Son 5 gunum kala bahcede fotograf cekıldım arkadaslarla pazar gunu erken bı saattı kımse gormez dedık ama albay 20. katta kahvaltı yapıyormus ve bızı gormus :) herkesı ıctımaya aldılar ıtıraf edın derken 2 kısı cıktı one bız yaptık dedı, Megerse onlarda baska bı yerde fotograf cekılıyorlarmıs ama bizim sucu üstlenmiş oldular :D Ceza almadan askerlıgı yakmadan geldım :)

the end :clap

Severim Erdem kardeşimi. Sıkı adamdır.....

Güzel röportaj için teşekkürler....

Bu güzel röportaj için teşekkürler her 2 tarafa da
Ulen Erdem dai ne ballı adammışsın sen askerde bile bal akıyor:D

Askerde Ucuz AtLamışsın VaLLah =)

GüzeL Röp oLmu$ kanka ;) ikinizede t$kLer =) bi ara benide qör yenqe ya =) Kaç yıLdır forumdayız bizde tanıtaLım kendimizi dimi :p

güzeL röp oLmus. . .
TesekkürLer İkinizede. . .

erdem.. hımmm.. pis gıcık hımbıl tekinin biri bu yahu :p

desemde inanmayın :)

çok güzeL bi röp olmuş ellerinize sağlık ;) bu arada bi benm röp yoksa sanırım modlardan :hıh :D

SaqLam Röportaj oLmus..Eee Röportaj YapıLan Adamda SagLam Olunca Ayrı Bi GüzeL oLmus =)..TeşekkürLer..

Karşılıklı çok içten , güzel ve samimi diyologlar ve başarılı bir röportaj olmuş : )

Emeğinize sağlık hoş gerçekten teşekkürler.

tanışma fırsatım oldu iyi adamdır. Gerçi neler konuşuldu hatrlayamıyacam ama (ramazandı; duble iskenderle baya bi meşguldüm, tek ben biteirebilmiştim ztn:p) iyi adamdır işte pff. En büyük asker bizim asker.

Çok güzel röportaj olmuş , teşekkürler

Erdemin fotoğrafını ilk gördüğümde anlamıştım zaten bizim tertip olduğunu :D

Geri