revolation
яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
мєяωєм geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin inşallah
мєяωєм ve kardeşine geçmişolsun dileklerimi sunarım ve мєяωєм'i bu güzel hareketinden dolayı binlerce kez tebrik ederim. biz herzaman dostunuz burada. bu arada şunu da söylemek istedim; kardeşlerimizin değerini iyi bilelim. onlarla küs - kırgın kalmayalım. birgün etrafta kimse yokken sırtımızı yaslayacağımız, derdimizi ve sevincimizi paylaşacağımız tek varlığımız onlardır çünkü. tekrar geçmiş olsun ve Allah ikinize de uzun ömürler versin diyorum.
мєяωєм' Alıntı:ösledim be sizi 3 haftadan uzun bi süredir aranızda yoktum... 22.12.2006 tarihinde kardeşim ve ben bi ameliyat geçirdim böbrek hastası olan kardeşime böbrek verdim çok şükür ikimizde turp gibi ayağı kalktım dostlarımı gördüm düşmanlarımı gördüm yaşamla ölüm arasındaki o ince çizgide gidip gelmek nasıl bir duygu gördüm neyse fazla duygusallaşmak bana göre değil söverim gelmişine geçmişine demiş sezen abla :durdurun benden şimdilik bu kadar ama yine dönüşüm muhteşem olcek :çaliş
sisi seviyorum
мєяωєм ve kardeşine geçmişolsun dileklerimi sunarım ve мєяωєм'i bu güzel hareketinden dolayı binlerce kez tebrik ederim. biz herzaman dostunuz burada. bu arada şunu da söylemek istedim; kardeşlerimizin değerini iyi bilelim. onlarla küs - kırgın kalmayalım. birgün etrafta kimse yokken sırtımızı yaslayacağımız, derdimizi ve sevincimizi paylaşacağımız tek varlığımız onlardır çünkü. tekrar geçmiş olsun ve Allah ikinize de uzun ömürler versin diyorum.