şunları karşıya geçirsin biri

firades

New member
Reaction score
0
1 hırsız 1 polis
1 anne 1 baba
2 kız çocuk 2 erkek çocuk

kurallar;
Hırsız yanlız başına ve polisle kalabilir diğerleri ile polissiz kalamaz kalırsa onları döver
anne erkek çocuğu döver baba olmayınca ve beraber salda binemezler
baba kız çocuğu döver anne olmayınca ve beraber salda binemezler
anne ve baba yanlız kalabilir ve sala binebilirler
polisle herkez yanlız kalabilir ve sala binebilir
çocuklar erkek kız farketmez yanlız kalabilirler ve diğer çocuklarla birlikte kalabilirler

salı yanlızca anne baba ve polis kullanbilir
sal boş geri dönemez
sala en fazla 2 kişi binebilir

görsel olarak oynamak isteyenler
http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf

kurallar her iki tarafta da geçerlidir

nehirden karşıya nasıl geçecekler,
köprü falan yok nehir derin ve timsahlar felan var yani yüzemezler

hadi kolay geleeee

ilk önce hırsız anne ve polis gecer sonra polis tekrar gelir baba ve kız cocugu alır sonra polis onlarıda bıraktıktan sonra anne salı alır erkek cocugu alır gelir....

hırsız kimseyle yanlız kalamaz polis hariç birde sal 2 kişilik

ama karsıya gectikten sonra birsey olup olmadı ile ilegili bilgi vermemissin bende ona gore yaptım yazmamıstın iki kişiyede yeni düzeltmişin

arkadaş ben çözdüm ama uzun hırsız polis karşıya geçer polis hırsızı bırakıp geri döner ve bir kız çocuğunu alıp karşıya geçirir.hırsız ve polis tekrar geri dönerler.anne ve diğer kızı birlikte karşıya geçerler.anne geri döner babayı alır ve tekrar karşıya geçerek baba anneyi bırakıp geri döner.hırsız ve polis karşıya geçer.Anne tekrar babanın yanına gider ve babayla birlikte kızların yanına dönerler baba anneyi kızların yanında bırakır geri döner bir oğlunu alıp karşıya geçirir polis hırsızla sandalı karşıya geçirir ve diğer erkek çocuğu polis alır karşıya götürür.POlis tek başına karşıya geçer ve yalnız kalan hırsızıda alıp ailşenin yanına karşıya geçirir ve oyun biter.Biliyorum çok uzun ama kesin çözüm dene hiç bi yanılma payı yok

Geri