şok-şok////Rıdvan Dilmen'in abisi intihar girişiminde bulundu..

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
Rıdvan Dilmen'in abisi intihar etti
Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan, futbol yorumcusu ve teknik direktör Rıdvan Dilmen'in ağabeyi Murat Dilmen intihar girişiminde bulundu.

Alınan bilgiye göre, İstasyon Alanı'nda ganyan bayiliği yapan Murat Dilmen, işyerinde kapıyı kilitleyerek her iki bileğini de kesti. Durumu farkeden vatandaşların polise haber vermeleri üzerine olay yerine gelen ekipler, çilingir yardımıyla kapıyı açtılar.

Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Murat Dilmen'in genel sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Bir dönem Nazillispor'da futbol oynayan ve teknik direktörlük de yapan Murat Dilmen'in, ekonomik sıkıntıları nedeniyle intihar girişiminde bulunmuş olabileceği ileri sürüldü.

http://www.habervaktim.com/haber/39561/ridvan_dilmenin_abisi_intihar_etti.html

Büyük Geçmiş OLsun DiLmen AiLesine Çok ÜzüLdüm ÖzeLLikLe De Bir NaziLLi'Li OLarak Umarım Hayati TehLikeyi AtLatmıştır...

<< Rıdvan Dilmenın Abisi Bileklerini Kesti >>

2l6z4z.jpg

Rıdvan Dilmenın Ağabeyi bileklerini kesti!
Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan, futbol yorumcusu ve teknik direktör Rıdvan Dilmen'in ağabeyi Murat Dilmen intihar girişiminde bulundu.

Alınan bilgiye göre, İstasyon Alanı'nda ganyan bayiliği yapan Murat Dilmen, işyerinde kapıyı kilitleyerek her iki bileğini de kesti. Durumu farkeden vatandaşların polise haber vermeleri üzerine olay yerine gelen ekipler, çilingir yardımıyla kapıyı açtılar. Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Murat Dilmen'in genel sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Bir dönem Nazillispor'da futbol oynayan ve teknik direktörlük de yapan Murat Dilmen'in, ekonomik sıkıntıları nedeniyle intihar girişiminde bulunmuş olabileceği ileri sürüldü.
Kaynak:Sporx

Coq üzüLdüm rıdvan diLmen coq ii bir futboL adamı ve coq büyük bir fenerbahceLi
BÜYÜK GECMİŞ OLSUN RIDVAN

Geri