şok şok şok PAGERANKİ 4 DOMAİN SATILIYOR

voseux

Banned
Reaction score
0
EWT YANLIŞ DUYMADINIKENDİ ÇABAALRIMLA PAGERANKİ4 E ÇIKARDIĞIM chatulkesi.com

DOMAİNİN 100 YTL YE SATIYORUM

PAGERANK NEDİR?
PAgerank Türkçede tam karşılığı olmayan bir Google terimidir, genelde internet kullanıcıları ve site tasarımcıları tarafından “Link Popülerliği Puanı” olarak algılanır ama kullanılan terim PageRank'dır.
PageRank Google'ın site sıralamasında kullandığı algoritmanın sonucu sitenize verdiği değeri gösteren bir basitleştirilmiş değerdir.
Google kendisi her ne kadar güncel veriler ile çalışsa da her aramada bu verileri kullanmasın sorun yaratacağı için bu basitleştirilmiş değeri geliştirip bunu kullanmaya başlamıştır.

KISACASI PAGERANKİNİZ NE KADAR YÜKSEKSE O KADAR GOOGLEDE OKDAR ÜSTLERDE ÇIKARSINIZ

PAGERANK DEĞERİ 1 DEN 10 'a KADARDIR
ÖRNEĞİN

pagerank öğrenme sitesi

www.sitelerim.info
DÜNYANIN
EN ÇOK ZİYARET EDİLEN 134.SİTESİ MYNETİN PAGERANKİ 6
HOTMAİLİN 6

GMAİL 10
GALATASARAy FENERBAHÇE VE BJK ORG SİTELERİNİN 5

CHATULKESİNİ İSE 4 ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ MADEM BU KADAR ÇOK PAGERANİN NEDEN SATIYORSUNUZ BEN YENİNİR DOMAİN VE YENİ BİR SİTE AÇDIM BU DOMANİNİ KULANMIYORUM ORTADA KALICAĞINA BENDEN DAHA İYİ KULLANA BİELN BİRİ ÇIKSIN DİYE

SAYGILARIMLA

arkadaşım pr5 e kadar hiç bir pr nin net bir yararı yoktur.tamam doğru ne kadar yüksek ise iyi olur.ama senin pr 4 buna şok şok denmez 100 ytl hiç istenmez.bir pr nin 100 ytl etmesi için;

-iyi,akılda kalıcı isim olması
-pr nin 5 olması gerekir

boşa umutlanma 100ytl ye satamazsın

birncisi bu domaini satığım takd,irde geliri ihtiyacı olanalra vericem
2.cisi pagarenk 5 değil 10 a kadardır bazı arammotorlarınn banerlarında pagarenk ölçücü scriptler var ordan ya da adrsini verdiğim siteden görebilrsiniz o verdiğim adrs gir ve gmail yaz bakalım pagarenk kaç çıkıcak

chat sitesi açıcak biri içinde ismin gayet akılda kalıcı olacağını düşünüyorum yazdıkalrınındna pek hoşlanmasamda katılmasamda düşüncene saygı duyuyorum ama şunuda unutmayın ben bu domaini ticaret için değil maddi yarıdma ihtiyacı olan insanalra çok azda olsa yardım amçla yapdım belki diğer insanlara örnek olur diye

not: pagerank 5 değil 10 a kadardır yukrda verdiğim adrse tıklayıp gmailin pagerankine bakabilrsin (10)

saygılarımla

Arkadaşım Ben PR 5 İle Sınırlı Demedim.Ben Dedim ki Bir Domain in Değerli Olmazı İçin Minimum PR nin 5 Olmazı Lazım Dedim.

Bana PR Öğretmene Gerek Yok.Senin İlk Defa Yaptığın Bu Domain Satma İşini Ben Hergün Yapıyorum.İsmini Vermek İstemediğim Bir Firmada Günlük Yaptığım Ritun İş Bunlar.

Eğerki Gerçekten Hayır İşi İçin Kullanacaksan Parayı Sevindim,Allah Yardımcın Olur İnşallah

pr nin 4 olması pek birşey farketmiyor o kadar mucize değil. Verdiğin örnekler çok saçma milletin aklını karıştırabilir. Ben hiç kaydedilmemiş domaini kaydettirdiğimde 3 - 4 pr ile başladığım oldu. Domainin gerçek değeri bu değil. Bunları bilgilendirmek için yazdım şahsi olarak algılama . Hayır işlerinde kullanıcaksan biri alır umarım.

PR nin etkisi çok az. PR0 warez sitemle PR4 tüm sitelerin önünde çıkabiliyordm. Bunun tek sebebi meta tag ve keyword olayları. sonraki ilk update PR3oldu zaten. Şuan PR2 ayrı bir sitem war ve bunda keyword kullanmıyorum önümde büssürü site war şu an.. PR0 olan.
chatulkesi.com zaten chat sitesi açmayacak kimseye yaramaz. chat sitesi açacak insanda 100YTL verirmi orasını bilmem. sana kolay gelsin. in$ satarsın.

bu arada byabancı yeni register ettiğin domaini 4 le nası başlattın aklım almadı.. ister burda ister PMle açıklayabilirmisin merak ettim ?

evet pr 4 ile nasıl başlattın soylersen iyi olur kolay gelsin

hotmail'in pagerank'i 8 google'unki 10 fkat su an turkiyenin en buyuk IRC serveri zurna-net'inki ise 3

Geri