şok şok şok şok şok şok şok şok şok şok

cmtsysn

New member
Reaction score
0
bugün 24.07.2008 internetten gazetelerin başlıklarına baktım.milliyet,hürriyet,posta vs.. gazeteler 3. hafta oynanacak olan ts-bjk karşılaşmasına derbi gözüyle bakmayıp gazetenin birinci sayfasının üst kısmında 10. hafta oynanacak olan gs-fb derbisini ilk derbi olarak yazdı.sadece zaman ve sabah gastesinde ts-bjk macı derbi olarak gösterildi. cok üzüldüm,sizle paylaşayım dedim.

2wdbsbl.jpg

15pkbbp.jpg

bende heralde bizim topcular denizde boguldu sandım malum bugun denizdeydiler =) ersun yanal izin vermiş

derby nin keLime anLamı zaten aynı şehir takımLarı arasında yapıLan maçLardır...
trabzonsporun oynayacağı o maç en fazLa büyük maç oLarak niteLendiriLebiLir.

gaLatasaray-istanbuLspor da derby dir
trabzonspor-ofspor gibi aynı...

arkadasim derbi bnm bildigim ayni sehir takimlari arasinda oynaninca olur cok yanlis biliniyor

trabzon'un derbi maçı yok Ligde.. inş Trabzon Karadenizspor süper Lige çıkar 75 tane (!) ankara takımından birinin yerine de karadenizde bi derbi oLur!

Aslında Oradaki mantık farklı arkadasım FB-GS bunllar Asırlık Ezelli Rekabetciler adamlar TS,BJK Derbi deil demimiyolar Dünyada Önem BUlan derbi Olduğu iççin böle demişlerdir :goz:

taraftar olarak, camia olarak bişey diyemeyiz ama sportif olarak hali ortada. bu da futbolseverler tarafından pek de heyecanla karşılanmıyo.. bi fb-gs ya da gs-bjk gibi değil.

arkadaşların derbi tanımlamasına katılıp örnekle ; iki londra takımı tottenham ve arsenal de derbidir..!!! manchester ile arsenal arasındaki maçta derbidir hangisi daha çok ilgi çekiyor ? yada atletico madrid real madrid bir kenara real madrid barcelona bir kenara çok da büyütülecek bir mesele değildir..

dünde lig tv aynı şeyi söyledi ama açıklama yaptı aynı şehrin takımları olmadıkları için derbi statüsüne koymadıklarını belirtti bakış açısı farklı ama bana sorarsanda trabzonspor maçları 3 büyük takım taraftarları içinde futbolcuları içinde zor bir derbidir benim için öyle mesela

derby nin keLime anLamı zaten aynı şehir takımLarı arasında yapıLan maçLardır...

trabzonun derbi maçı ancak akçaabat sebatsporla olur

arkadaslar hıc gırmeyın bu muhabbetlere onlar derbı dıyor yıne onlar derbı degıl dıyor kafalarına gore bız rahatta olalım onlar nederse desın

arkadaşim sana gercekten cok teşekkür ama ben başka bir konuyu acayım ıstanbul yazılı ve gorsel medya sı TRABZON hakkında şaayet moral bozucu haber yoksa yazı yazmıyorlar bunu protosto etmek icin kanpanya başlatmak ıstıyorum yardıma ıhtıyacım var etmek ısteyenlere şimdıden cok teşekkür ederım ıstanbuldam bir taraftar

Geri