şimdi napalım bu adamı(gülmeyene parası iade)

darkmoon11

New member
Reaction score
0
Adam karısını sevgilsiye yatakta basmaya kararlıymış. Evden
çıkınca bindiği
taksinin şöförüne olayı anlatmış.Taksici şahit olmayı kabul etmiş
ve bu ikili adamın evine geri dönmüşler. Tabi beklendiği gibi adam karısını sevgilisiyle içerde. Çarşafı kaldırınca karısıyla adamı beraber görmüş.
Kocası sinirli neredeyse adamı öldürecek, karısı demiş;
-"Dur!!"
-"Niye?" diye sormuş adam.
-"Şimdi oturduğumuz evi kim aldı biliyor musun? Çocukları
Amerika'da kim
okutuyor sanıyorsun. Bodrumdaki yazlıkla yeni tripleks villayı
kim
yaptırıyor zannediyosun. Hepsini bu adam yapıyor. "
Kocası bunları duyunca daha çok sinirlenmiş. Beraber baskın
yaptıkları
şahit olacak olan taksiciye sormuş:
Ne yapayım ben bu adama ha söyle demiş ne yapayım?
Taksici çok sakin bi
sesle:
-"Üstünü ört abi üşümesin..."

Sarı Çizgi

Adamın biri çok delikanlı geçinirmiş. Adam birgün kabız olmuş. Kabız ilacı almayı delkanlılığına yedirememiş. Geçer ümidiyle 2 gün beklemiş, geçmemiş, 4 gün beklemiş, geçmemiş. 1 hafta beklemiş kabızlığı geçmemiş. Artık dayanamamış ve eczaneye gitmeye karar vermiş. Eczane kapısından utana sıkıla girmiş.
- Şey beyfendi, ben hastayım. Tuvalete gidiyorum fakat yapamıyorum, demiş. Eczaneci
- Bunda utanacak ne var. Size hemen bir ilaç vereyim geçirir. Ama dikkat edin çok kuvvetli bir ilaçtır birden fazla içmeyin demiş.
Adam eczaneden koşar adım çıkar. Yolda dayanamaz ve 1 haftanın verdiği sıkıntıyla iki üç tane ilacı mideye indirir. Adam yolda giderken bir hastaya rastlar. Hasta, adama
- Buralarda eczane var mı? diye sorar. Adamın cevabı oldukca ilginçtir.
- Sarı çizgiyi takip et...

ensesine bi tane vur sana 5 milyon verecem

Adamın biri sinemaya gider. Tam sinemada film başlarken önüne saçını kazıtmış biri oturur ve sinemanın işıkları bu saçını kazıtmış adamın kafasına vurur... Arkasındaki adam bir türlü filmi izleyemez. Adam içinden "şunun ensesine bi tane yapıştırayım" der sonra "Oğlum adam iri yarı...
Ellese bile beni parçalar" diyip vazgeçerken yanına Temel oturur..
Adam Temel'e donup "Şu kafasını kazıtmış adamın ensesine bi tane vur sana 5 milyon verecem" der. Temel de dayanamaz adamın ensesine bi tane yapıştırır ve devam eder "Ulan Hasan sen burada mıydın" der. Adam dönüp "Ne Hasanı kardeşim" der Temel de "Pardon kardeşim karıştırdım" der ve adam önüne dönünce 5 milyonunu alır.
Adam dayanamaz ve Temel'e donup "Kardeş bi tane daha yapıştır sana 10 milyon verecem" der. Temel bi tane daha adamın ensesine vurur ve ilave eder
"Hasan sensin be yeme beni" Adam dönüp "Hasan değilim kardeşim be " diyip ön koltuklardan birine oturur.
Temel'in yanindaki adam artık filmi bırakıp bu kafasını kazıtan adamı
aramaya başlar ve bulur hemen Temel'e dönüp "Bak kardeşim işte oraya oturmuş. Git ensesine bi tane daha vur sana cebimdeki tüm parayı
verecem" der. Temel hemen kafasını kazıtmış adamın arkasına geçip ensesine bi tane yapıştırıp "Ulan Hasan burda mıydın, ben de yarım saattir arkadaki adamı sen sanıp ensesine vuruyorum" der...

ayrı ayrı konu açmayalım arkadaşım konuları birleştirdim

elıne saglık arkadasımda su konuları bıde aynı mesajda bırlestırseydın daha ii olurdu

güzeldi fakat arkadaşlara katılıyorum tek konuda birleştirseydin daha iyi olurdu.eline sağlık

Geri