şikayetim var.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersincnc

New member
Reaction score
0
boş mesajların önüne geçmek için teşekkür butonu kondu çok güzel.
peki son yapılan ise hiç olmadı saklı içeriği görmek için teşekkür mesajı yaz
çelişkili bir durum sizcede öyle değilmi.????

Öyle ama bir de emek verip de karşılığını alamayanlara sor istersen bende bunlardan biriyim. Adam alıyor gidiyor msg: 0 buda olmuyor

çok tartıştık tek başına alınmış bir karar değil ileride anlarsn :)

peki sırf post sayısını arttırmak için boş mesaj yazanlara gün doğmuş olmuyormu.?

Böyle kişiler tarafımızca tespit edilip forum dışı ediliyor zaten endişen olmasın..

saklı içeriği olan mesajları teşekkür butonunu kullandığınızda görebileceksiniz. aksi 1 durumu bende onaylamıyorum doğrusu.

boş mesaj attığını düşündüğünüz kimselere pm atarak uyarı yapabilirsiniz herkesin bu hakkı var....

Cagri0905' Alıntı:
saklı içeriği olan mesajları teşekkür butonunu kullandığınızda görebileceksiniz. aksi 1 durumu bende onaylamıyorum doğrusu.

boş mesaj attığını düşündüğünüz kimselere pm atarak uyarı yapabilirsiniz herkesin bu hakkı var....

çağrı yok öle birşey az önce teşşekür ettim
açılmadı. ben arkadaşa katılıyorum.

sen az msn e gelsene

Bende gördüm adultta bu tür olayları . Mesaj yazmazsanız içeriği göremezsiniz filan .
Ben bazen kafelerde filan olduğumda girip bir göz atıyorum oralara yoksa dialup kasıyor . :)
Ama teşekkür ettiğinde saklı içerik açılırsa bencede iyi olabilir .

walla bende senin gibi düşünüyodum ersincnc ama xfiles'a da bu konuyu açtım o da bana siteye yeni katılanların sömürü yapmamak,siteye en azından bi tşk etmeleri gerek olduğunu söylemişti.onlar bu işin üstadı olduğu için zaten onlar en iyisini bilirler.onlarda bunu düşünmüştür.

Azıcık samimi bi msg teşekkürden çok daha makbule geçer bence. Adam iş olsun diye teşekkür butonuna basıp gidiyo

arkadaş o sistemii deneme amaçlı koymuştuk kaldırcaz bugun kalkar

saklı içerik kaldırılmıştır ......

evet arkadaslar db lerde gereksız yuzlerce msj la ugrasmak yerıne kaldırmak en mantıklısı dıye dusunduk msj yazmak yerıne begendıgınız paylasımlara tesekkur butonunu kullanarak tesekkur edebılırsınız...

konu kapanmıstır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri