şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mercam101

New member
Reaction score
0
hackhell den indirdigim bir dosya vürüslü cıktı
bilgisayarım cöktü ölen sevgilimin resimleri hepsi bilgisayardaydı onun için sinirlendim bir daha girmem bu siteye tşk

düzgün konuş ağzını bozma arkadaşım..biraz daha seviyeli olalım ..

mercam101' Alıntı:
hackhell den indirdigim bir dosya vürüslü cıktı koyan şerefsizdir
vürüsten korunmak için norton internet securitye kullanim kaspesky kullanim öneride bulunursanız memnun olurum :mad:

ya sabırr !!!!!!!!!!!!!! indirmeden önce taratsaydın....kimse kimseyi zor durumda bırakmakk içinn kasıtlı yapmazz bu sitedee arkadsımm laflarını ölç biç ölee konusss terbiyesizliginn alemiyok

öneride bulunsanız size minnetkar kalırım

Teşekkür Sayısı: 3

--------------------------------------------------------------------------------
2 mesajına 2 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 4 Saat 47 Dakika 8 Saniye

dostum sınırlısın dıye boyle davrnamazsın bu sıtede başlık acmıssın sonrada kusura bakma dıyorsun lutfen mesajını sıl yada editle ...

İlkokulda çocukların örtttmneim şunumu çaldılar demesi gibim yaw :)))

öncelikle şu flood larını sil mesaj düzenleden gir de sonrada hangi konudan hangi dosyayı indirdin linki ver bir bakalım kimnever miş

lütfen arkadaşım düzün konuşalım

bu sitede kimse sana bilerek virüslü program vermez!!!
çoğunda vardır çünki olması gereklidir....
bilmeden lütfen böyle başlıklar açmayalım

bidaha olmamamsı dileğiyle...

Bilgisayar Dunyasında Butur Şeyler Olabilir Normaldir Bir data recover programı ile bu işi halledebilrsin programlar kısmında mevcuttur arkadaşım

biz indiriyoruz da niye bişi olmuyo kardeşim diğer arkadaşıma katılıyorum infirmeden once taratsaydın ben aylardır kullanıyorum hiç başıma gelmedii

Tamam senin için değerli bilgiler olabilir ama burda böyle bağırma hakkını sana vermez bu kaybettiğin dosyalar .
Bir virüs programı kursaydın pc'ne buranın adı HACKHELL hack sitelerinde virüste olabilir , trojanda başka dosyalarda .
Sende indirmezsin güvenmiyorsan siteye dosya olur biter .
Yada ilk mesajı editliyip dediğin gibi birdaha siteye girmezsin .

arkadasim msn adresim imza da yaziLi geL beraber kurtaralim su d0syaLAri ne dersin ?

kardeş ben kurulduğundan beri burdayım bana birşey bulaşmadı ilginç halbu ki en akla ziyan dosyaları çekiyorum neyse sorunlu dosyayı söylemek iistersen pm ile ulaş

phara0h da msn den yardım edecekmiş saolsun...

konu art niyetli açılmış olacağını düşünerek kapatıyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri