koko01
Banned
arkadaşım ..iyi güzel şikayet bölümü açmışsınız ...tamam elinize sağlık eywallah .. takdire şayan ...
ii de sabahtan beri okuyorum konuları , şikayette bulunan üye sayısı binlerce, şikayetlerine sonuç alan sadece 10 larca...
eeee şikayet edenin konusunu kapatacaksanız ve son sözü herzaman modlar söyleyip konu kapanacaksa niye böle bir bölüm açtınız...
yakışık alıyomu hh ye bu... misal ben bişey hakkında şikayetciyim burda şikayetimi dile getiriyorum , benimle aynı düşüncede olan üyelerde var ama konu suratımıza kapanıyo , sonuç sıfır... konuyu kapatan mod bir keyifle konuyu kilitliyo son sözü söylüyo hadi yallah ...
bu ne büyük zayıflıktır.. bu ne otorite boşluğu böyle ..
nerde o ilk kalite... nerde beni buraya bağlayan mantalite ..
yazık çok yazık..
hh nereye gidiyor böyle ..
şimdi yine arkadaşın biri kendi kafasına göre bişeyler yazıp konuyu kitlicek ..
söz hakkıda olmicak ... konu ondan sonra çöpe ..
bundan büyük küfür olurmu üyeye ....
bilmiyorum bu benim görüşüm ..
demokrasinin olmadığı yerde zottirikler ip atlarmış...
saygılar..
ii de sabahtan beri okuyorum konuları , şikayette bulunan üye sayısı binlerce, şikayetlerine sonuç alan sadece 10 larca...
eeee şikayet edenin konusunu kapatacaksanız ve son sözü herzaman modlar söyleyip konu kapanacaksa niye böle bir bölüm açtınız...
yakışık alıyomu hh ye bu... misal ben bişey hakkında şikayetciyim burda şikayetimi dile getiriyorum , benimle aynı düşüncede olan üyelerde var ama konu suratımıza kapanıyo , sonuç sıfır... konuyu kapatan mod bir keyifle konuyu kilitliyo son sözü söylüyo hadi yallah ...
bu ne büyük zayıflıktır.. bu ne otorite boşluğu böyle ..
nerde o ilk kalite... nerde beni buraya bağlayan mantalite ..
yazık çok yazık..
hh nereye gidiyor böyle ..
şimdi yine arkadaşın biri kendi kafasına göre bişeyler yazıp konuyu kitlicek ..
söz hakkıda olmicak ... konu ondan sonra çöpe ..
bundan büyük küfür olurmu üyeye ....
bilmiyorum bu benim görüşüm ..
demokrasinin olmadığı yerde zottirikler ip atlarmış...
saygılar..