şikayet konularını kapatmayın be kardeşim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koko01

Banned
Reaction score
0
arkadaşım ..iyi güzel şikayet bölümü açmışsınız ...tamam elinize sağlık eywallah .. takdire şayan ...
ii de sabahtan beri okuyorum konuları , şikayette bulunan üye sayısı binlerce, şikayetlerine sonuç alan sadece 10 larca...
eeee şikayet edenin konusunu kapatacaksanız ve son sözü herzaman modlar söyleyip konu kapanacaksa niye böle bir bölüm açtınız...
yakışık alıyomu hh ye bu... misal ben bişey hakkında şikayetciyim burda şikayetimi dile getiriyorum , benimle aynı düşüncede olan üyelerde var ama konu suratımıza kapanıyo , sonuç sıfır... konuyu kapatan mod bir keyifle konuyu kilitliyo son sözü söylüyo hadi yallah ...
bu ne büyük zayıflıktır.. bu ne otorite boşluğu böyle ..
nerde o ilk kalite... nerde beni buraya bağlayan mantalite ..
yazık çok yazık..
hh nereye gidiyor böyle ..
şimdi yine arkadaşın biri kendi kafasına göre bişeyler yazıp konuyu kitlicek ..
söz hakkıda olmicak ... konu ondan sonra çöpe ..
bundan büyük küfür olurmu üyeye ....
bilmiyorum bu benim görüşüm ..
demokrasinin olmadığı yerde zottirikler ip atlarmış...
saygılar..

Haklı olduğun kısımlar var. Ama sabahtan akşama kadar o kadar saçma sapan şeylerle muhattap oluyorlar ki, smodlarda da kafa kalmıyor be.

SöLedikLerinin Hemen Hemen Hepsine KatıLıyorum Kardesım..MiLLet Bişeyden Rahatsız oLdumu Konu Açıp Şikayet Etmeye Korkar oLdu..Neden Mi MisaL X AdLı Mod'un Tavrından Veya Yaptıqı Bişeyden Rahatsız oLdun..Ve Şikayet Ettın,Ardından Diqer ArkadasLarı (Bi Çoqu Mod) İttifak Kurarak Yok Bizim Kardeşimiz HakLı Yok O Hiç BöLe Bişey Yapmaz..AsLında Sorsak O Arkadasını Savunan AdamLara Konu Neymiş Bi ÖzetLermisin Diye..Eee Kemm Kümm Der Başka Bişeyı Öne Sürerek oLaydan SıyrıLmaya ÇaLışır..Bırakın Artık Bu Bizans OyunLarını..Unutmayın 2005 De Bu Site AçıLdıqında Kimse Smod Mod DeqıLdi..TopLasan 1 Avuç İnsan Vardı..Ama Hepsi Birbirine SaygıLı Ve Bi YanLış oLdumu Hep Beraber Çözüm Üreten Bi Tayfaydı..Geçmişe Bakıp Ders aLsın BazıLarı..UserLerede SayqıLı oLsun..:goz: Benden Bu Kadar..Peace..

ii de smod dediğinde 24 saat kafa olacak ... üyelerin derdine derman olamayan smod sildirsin yıldızlarını , gitsin adultta film sömüsün . ben şikayetime sonuç bulamayıp bunun üstüne konum kitlenecekse smoddan moddan neden hayır beklicem ki ...
kendi işimi kendim yapayım desem , bu sefer klavye delikanlısı deyip banlanacam ...
yok banlanmak üzmez... banlayanın kişiliği üzer beni...

Bende Katılıyorum arkadaşım sana....

Bende Öneride Bulunmuştum Hatta çok dikkat ederek yazdım Öneri olarakk çünküü diğer arkadaşlarıı banladılar....

Gayet düzgün bi öneride ve bir iki şikayettee bulundum Ve Bu senin bahsettiğin konuyuda dile getirdim ama Sölediklerim arasında sadece bir konu hakkında cvp verildi diğerlerine hiçbirr cevap alamadım ....

Dediğin çok doğru Tektaraflı çözümler olup konular kapatılacaksaa buraya konunun açılmasının yada şikayet öneri bölümünün olmasının hiçbir anlamı yok....

ama sitede düzenlemeler yapılıyormuş umarıum bunlarda göz önüne alınmıştır...

Değişik aralıklarla ben de bu konudan şikayetçi olmuştum. Düzelme olacak inşallah.
Hoşgörü herşeyin çözümüdür. Saygılar.

MozoLe Miяach;4048149' Alıntı:
SöLedikLerinin Hemen Hemen Hepsine KatıLıyorum Kardesım..MiLLet Bişeyden Rahatsız oLdumu Konu Açıp Şikayet Etmeye Korkar oLdu..Neden Mi MisaL X AdLı Mod'un Tavrından Veya Yaptıqı Bişeyden Rahatsız oLdun..Ve Şikayet Ettın,Ardından Diqer ArkadasLarı (Bi Çoqu Mod) İttifak Kurarak Yok Bizim Kardeşimiz HakLı Yok O Hiç BöLe Bişey Yapmaz..AsLında Sorsak O Arkadasını Savunan AdamLara Konu Neymiş Bi ÖzetLermisin Diye..Eee Kemm Kümm Der Başka Bişeyı Öne Sürerek oLaydan SıyrıLmaya ÇaLışır..Bırakın Artık Bu Bizans OyunLarını..Unutmayın 2005 De Bu Site AçıLdıqında Kimse Smod Mod DeqıLdi..TopLasan 1 Avuç İnsan Vardı..Ama Hepsi Birbirine SaygıLı Ve Bi YanLış oLdumu Hep Beraber Çözüm Üreten Bi Tayfaydı..Geçmişe Bakıp Ders aLsın BazıLarı..UserLerede SayqıLı oLsun..:goz: Benden Bu Kadar..Peace..

Saygı nedir biliyormusun kardeşim sende gelmişsin userlere saygılı olun demişsin saygıyı nerde uygulamışsınki bu forumda bir konu üzerinden :D saygılı olmaya davet ediyorsun smodları modları...:D gerçekten komiksin arkadaşın konusuna gelince gereken cevap verilecekdir şikayet edilmişse vede ilgilenilmemişse gerekli bir cevabı vardır elbet...ayrıca mozole ben bu forumda 2006 dan beri kimseyle takışmadım ilk sensin buda demek oluyor kardeşim biraz saygıyı büyüklerine gösterki onlarda sana göstersinler isyancı alaycı kafayla bir yere varamazsın sadece bir öneriydi uygulamamakla yetinebilirsin ....

Saygı nedir biliyormusun kardeşim sende gelmişsin userlere saygılı olun demişsin saygıyı nerde uygulamışsınki bu forumda bir konu üzerinden :D saygılı olmaya davet ediyorsun smodları modları...:D gerçekten komiksin arkadaşın konusuna gelince gereken cevap verilecekdir şikayet edilmişse vede ilgilenilmemişse gerekli bir cevabı vardır elbet...ayrıca mozole ben bu forumda 2006 dan beri kimseyle takışmadım ilk sensin buda demek oluyor kardeşim biraz saygıyı büyüklerine gösterki onlarda sana göstersinler isyancı alaycı kafayla bir yere varamazsın sadece bir öneriydi uygulamamakla yetinebilirsin ....

Anca BöLe Nuri aLçonun Gazozuna iLaç Attıqı HatunLar Gibi GüLmeyi BiLirsin Sen Simatic..Her Mesajımdan Sonra aLıntı Yapıpta Cevap Vererek Ne Yapmayı HedefLiyorsun ?? Yoksa Kendını Tatmın Mı Ediyorsun =) Ben Tartışırım Tartışmam MiLLetLe..Sanane ??? Ban aLan Benım Cezamı Çeken Benım..En Son Ban Ne Zaman aLdım Onu BiLe Unuttum Ben,Demekki UsLanMısım..Ayrıca Yaş Mevzusuna GeLeLim..Yaşın Kaç BiLmiyorum(BiLmekte İstemiyorum..) Benim Yaşım 23 Herşeyi oLqunca Dusunup Karar VerebiLcek Bi Yaştayım..Sen GeL Karşıma Deki Benım Yaşım 30 Sana iLk Sorum Ne oLur BıLıyormusun ?? Zeka Yaşın Kaç Bro ?? :goz: Kapak Ustune Kapak Yapıp Senın Yuzunun Bu Şok Geçirmiş HaLinin HayaLi BiLe Bana Yetiyor..SİMATİC = SPASTİC (SPASTİK) Bundan Sonrada Benım MesajLarımdan aLıntı Yapıpta Mesaj YazabıLcekmısın Acaba..Hadi Iyı UyKuLar Abisi..Kazım Abiye SöLedim Birazdan Bu SözLerimi SindirebiLmen İçin SODA Getircek Sana..:melek Ayrıca Bana Sakın oLa Sakın Kardesım Deme..!! Sen Benım Bırak Kardesımı Düşmanım BiLe oLamazsın.. :goz:

ii de smod dediğinde 24 saat kafa olacak ... üyelerin derdine derman olamayan smod sildirsin yıldızlarını , gitsin adultta film sömüsün . ben şikayetime sonuç bulamayıp bunun üstüne konum kitlenecekse smoddan moddan neden hayır beklicem ki ...
kendi işimi kendim yapayım desem , bu sefer klavye delikanlısı deyip banlanacam ...
yok banlanmak üzmez... banlayanın kişiliği üzer beni...

şikayet konun güzeL ve mantıqLı geLdi bana fakat;

s.modlar yada modlar insan deiL mi? 24 saat nsL kafa oLsun? sadece hh mi var hayatLarında? hiç mi kendi sorunLarı oLmaz?

kendi işini kendin yap baq ne güzeL söLemişsin... forum kurallarına aykırı bişi olmayınca sana kim ne diecek ki? hangi s.mod sebepsiz banlayacak?

her zaman oLduqu gibi bu konuda kilitLenicek ama ne zaman bilio musun? s.mod yada admin konunun çözüLdüğü yargıya varınca yada bazı kişi yada kişiLer konuyu sulandırınca konu ister istemes kapanmak zorunda kalıo... cunku o sulandırma bashlıo tartısmaya, ki küfüre kadar gidio bunun bi cok kez sahidi oLdum...

şikayet konun kilitLendi ne yaparsın?
konunu kapatan s.mod yada admine pm atarsın msn adresini yada ona ulasabiLceqin adres istersin... şikayetin modla mı? moda da pm atarsın aLırsın msn adresini, s.modLa modu msnde toplu konusmaya aLırsın güzeLce oLayı kapatırsın... oLay güzeLce hallolduktan sonra şikayet konunun acılmasını rija edersin s.moddan ve biz sorunumuzu hallettik herkese teşekkür ederim dersin.. yapıLması gereken en mantıqLı sey budur konu kapandıktan sonra... ve gerekLi görüLmedikçe de kapatılan konu acılmaz...

şikayet konun güzeL ve mantıqLı geLdi bana fakat;

s.modlar yada modlar insan deiL mi? 24 saat nsL kafa oLsun? sadece hh mi var hayatLarında? hiç mi kendi sorunLarı oLmaz?

kendi işini kendin yap baq ne güzeL söLemişsin... forum kurallarına aykırı bişi olmayınca sana kim ne diecek ki? hangi s.mod sebepsiz banlayacak?

her zaman oLduqu gibi bu konuda kilitLenicek ama ne zaman bilio musun? s.mod yada admin konunun çözüLdüğü yargıya varınca yada bazı kişi yada kişiLer konuyu sulandırınca konu ister istemes kapanmak zorunda kalıo... cunku o sulandırma bashlıo tartısmaya, ki küfüre kadar gidio bunun bi cok kez sahidi oLdum...

şikayet konun kilitLendi ne yaparsın?
konunu kapatan s.mod yada admine pm atarsın msn adresini yada ona ulasabiLceqin adres istersin... şikayetin modla mı? moda da pm atarsın aLırsın msn adresini, s.modLa modu msnde toplu konusmaya aLırsın güzeLce oLayı kapatırsın... oLay güzeLce hallolduktan sonra şikayet konunun acılmasını rija edersin s.moddan ve biz sorunumuzu hallettik herkese teşekkür ederim dersin.. yapıLması gereken en mantıqLı sey budur konu kapandıktan sonra... ve gerekLi görüLmedikçe de kapatılan konu acılmaz...

takdir ettiğim sadece 1 yönetici vardı .. şu açıklamandan dolayı 2. sen oldun ... eywallah zebani.. hakkındaki düşüncelerimi olumlu yönde deiştriyorsun ..
sağolasın ..
ben alacağım cevabı aldım ..
eywallah ...

Bunlar ne biçim yazışmalar. Derdi olan PM atsın karşısındakine. Ulu orta yerde kapışıyorsunuz. Ben yeni üyeyim şaşırdım yazılanlara. Bu tarz konuşmaları görüp yeni üye olacak diğer arkadaşlar etkilenecek,ağır konuşmayı serbest sanıp ve sizden daha beter yazışmalar yapmaya kalkacaklardır şüpheniz olmasın...

koko01, görüşlerine değer veriyorum ancak bu konuyu gerçekten anlayamadım,
senden gereksiz kapandığını düşündüğün tek bir tane konu linki istiyorum,
gel kapanma nedeniyle ilgili tartışalım, birşey kaybetmeyiz.
ayrıca mozale mirach, yaptıkların bir değil iki değil üç değil dört değil...
benim saydıgım daha önce üç kez küfür ve hakaret nedeniyle ceza aldığın,
sürekli uyarıldığın ama yine gördüğüm sende hiçbir değişme olmadığı ve kimseyi sallamadığın.
bu sebeple ceza aldın, bir ay süreyle cezalısın.

Bu Kadar Büyük Bir Tartışmaya Bence Gerek Yoktu Aslında Haklı Olabilirsin Koko Bazen Dediklerin Oluyor Bazen Smodlar Modlarda İlgilenemiyorlar Zebani Kardeşimizin Dedigi Gibi Sonucta Smod Yada Modların Hackhellden Başka Ugraşlarıda Var Konu Kilitlenmesine Gelince Sanmıyorum Ki Modların Belirli Bir Düşünce İçerisine Girmedikten Sonra Konuyu Kilitleyeceklerini Sonucta Modlar Bizden Bir Kademe Yukarda Ve Eminim Ki Yaptıkları İşleri Biliyorlardır Bence Bir Konunun Üstüne Bu Kadar Gitmeye Gerek Yok Hackhell Cook Güzel Bir Yer Oo Arasıra Konu Kilitlenmeleride Bırak Nazarı Olsun Elbet Düzelecektir Sitede Reactor Olsun Known Olsun FofEr Olsun Zebani Kardeşimiz Olsun Her Konuda Yardım Etmeye Çalışıyorlar Ve Eminim Su Ana Kadar Bu Konuda Kilitlenmediyse Modlar Bundan Sonra Ona Göre Davranacaktır Belki Sacmalamış Olabilirim Ama Hackhellin Kardeşliginin Böyle Hafif Bir Sebebten Dolayı Bozulmasını İstemiyorum Hepinize Teşekkürler

Modlar Robot ya 24 Saat size hizmet edecek .
:durdurun

Bu konuda kapanacak
Sonra yenisini açacak mısın ?
Neden konum kapandı diye ?

Sondaki Zottirip gibi saçma bir yakıştırmada ne kadar Haksız olduğunu direk kanıtlıyor .
:goz:

arkadaşım ..iyi güzel şikayet bölümü açmışsınız ...tamam elinize sağlık eywallah .. takdire şayan ...
ii de sabahtan beri okuyorum konuları , şikayette bulunan üye sayısı binlerce, şikayetlerine sonuç alan sadece 10 larca...
eeee şikayet edenin konusunu kapatacaksanız ve son sözü herzaman modlar söyleyip konu kapanacaksa niye böle bir bölüm açtınız...
yakışık alıyomu hh ye bu... misal ben bişey hakkında şikayetciyim burda şikayetimi dile getiriyorum , benimle aynı düşüncede olan üyelerde var ama konu suratımıza kapanıyo , sonuç sıfır... konuyu kapatan mod bir keyifle konuyu kilitliyo son sözü söylüyo hadi yallah ...
yazık çok yazık..
hh nereye gidiyor böyle ..
şimdi yine arkadaşın biri kendi kafasına göre bişeyler yazıp konuyu kitlicek ..
söz hakkıda olmicak ... konu ondan sonra çöpe ..
bundan büyük küfür olurmu üyeye ....
bilmiyorum bu benim görüşüm ..
demokrasinin olmadığı yerde zottirikler ip atlarmış...
saygılar..

Sen hem kahve ağzıyla konu aç millete zottirik de , ondan sonra da konular niye kapanıyor diye soru sor.

En sona yazdığın gibi Bu sitede ip atlayan zottirik göremiyorum ben .Eleştirinin de bir dozajı var . Ne o öyle zottirik falan ???????

Sen hem kahve ağzıyla konu aç millete zottirik de , ondan sonra da konular niye kapanıyor diye soru sor.

En sona yazdığın gibi Bu sitede ip atlayan zottirik göremiyorum ben .Eleştirinin de bir dozajı var . Ne o öyle zottirik falan ???????

sen niye üstüne alınıyon be kardeşim .. benim senle bi sorunum yok ... kahve azına gelince.. her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır... seversin yada sevmezsin buda benim tarzım . sen hayatın boyunca kahveye gidip bir bardak çay içmemişsen bu benim sorunummu tiesto..
sevildiğini bir.. senle polemik yaşamak istemiyorum ..

ewet şikayet konularının en tutulan birkaçının temasını söylim ;

1. her sayfayı açışımda reklamla karşılaşıyorum şu reklamları kaldırın ( bizim babamız sabancı değildi, sitenin ayakta kalması için reklama ihtiyacımız war, bunu akıl edebilmek için alim olmaya gerek yok ) konu kapanır ..

2. ben neden banlandım ? (milyonlarca üyeyle uğraşırken kimseyi zewkten banlamayız) yazdığı post gösterilir, açıklaması yapılır, konu kapanır ..

3. üyeliğimi silin .. (burayı yonjayla falan karışıtıyolar sanırım üyeliğin silinmesi gereken bir durum yok ortada, çıkışa tıklarsın bi daha da girmezsin, kimsede meraklanıp aa kaç gün oldu gelmedi demez) konu kapanır ..

4. şu mod benim konumu kapattı, onu görewden alın .. ( günde yüzlerce konu kapanıyo eğer sadece bir kişi bu şikayetle geliyorsa terslik ondadır ) yine açıklaması yapılır konu kapatılır ..

bunlar gibi onlarca örnek werebilirim, konuyu açmışsın iyi güzelde keşke açmadan önce şikayet bölümündeki konuları inceleyip karşımıza dolu çıksaydın hiç değilse ..

ayrıca bir konunun açıklaması yapıldıktan sonra konunun açık kalması mantık dışıdır ( şu anda bu konunun açıklamasını yaptığım we kapatacağım gibi ) çünkü eninde sonunda o konu üyeler tarafından ya geyiğe döndürülür ya da tartışma çıkarılır, hee konular açık kalsın herkes yazsın geyiğe de dönsün küfüre de dönsün benim için hiç problem yok, sizleri banlamak için 2 kere tık tık yapmam yeterli, 3 saniyemi almıyo ..

konu kapatıldıktan sonra hala tatmin olmamışsanız konuyu kapatan smoda pm atmanız yeterli olacaktır ..

ayrıca şu cümlelerin çok dikkatimi çekti,

bu cümleleri kurabilmen için en az 1 yıldır burda olman gerekir, 2 aylık bir üyesin hangi ara bozuldu kalite ?

hmm bu arada;

1,046,407 Üyemiz , 502,539 Konumuz , 3,940,926 Mesajimiz

bak kalitemiz burda :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri