şifresini bildiğim bi mailin gizli yanıtını öğrenebilirmiyim?

forwomen

New member
Reaction score
0
arkadaslar belki ilk bakışta size saçma gelebilir ama bu benim için cok önemli... birinin şifresini biliyorum ama benim için önemli olan gizli sorusunun yanıtını öğrenmek bunu bitürlü yapamadım hesap hizmetlerine giriyorum ve karşıma sadece gizli yanıt değiştir seceneği çıkıyor yani şu anki gizli sorunun cevabını gstermiyor bana bu sorunun yanıtı lazım nasıl bulabilirim lütfen bilen varsa paylaşsın... :eek:

bu sorunun yanıtını bulamazsın bildiğim kadarıyla ama şifreyi bildiğin için değiştirebilirsin gizli soruyu

beshkempir'ın dediği gibi, gizli soru cevabını öğrenmenin hiçbir yolu yok, belki çok çok

zor keyloggerla fln... değiştirebilirsin sadece..

evet olmuyor arkadslar ya cok uğraştım heryere girdim ama olmuyor gizli soruyu değştiriyo ama gösermiyo eski cevabını.. bunu neden istediğime gelince birinin mailini hackledimde :) şimdi ikinci mailini hacklemek istiyorum çünkü soruları aynı cevaplarıda aynıdır :))) ;)= çok uğraştım ama sonunda hackledim şimdi tekraruğraşıp ikiniciyi hacklemek lazım çünkü bu kız haddinden fazla haketti.... haketmeyene hack yokkkkkkkkkk ama hakedene bomba;):sigara:

Güzel kardeşim ikincil mail'e gir parolasını sıfırla belki onun ikinci mailide senin hacklediğin maildir. :) Çoğu hack yöntemi deneme yanılma yoluyla bulunmadımı zaten :p

ikinci mail yazan yere kendi mail adresini yaz

sonra loguot olup şifremi unuttum diye gönderttir mailine

kendi mailine [2. mail] gelen mail de yazması lazım

Eğer yazmıyorsa başka türlü ulaşabileceğini sanmıyorum

Sadece Degistirebilirsin Kardes

ya arkiler nolur bana yardım edin birinin gizliyanıtını bilmiomda değiştirmek istiom nasıl yapıcam noplur acil yardıma ihtiyacım var hacker arkiler bari siz yardımcı olunnnnn

Geri