şifremi unuttum

kankiler95

New member
Reaction score
0
:vur arkadaşlar pc yi çalıştırdığımda windows hoşgeldinizden sonra oturum açma şifresi istio ama ben şifremi unuttum ne yapabilirim yardım edermisiniz

karseş windows xp kullanıyorsan iş kolay şifre kırılır.

Kardesim hic kafana takma;)
Yapacagın ilk işlem Pc ni Reset atıp Güvenlik kipinde açman.
Pc açılınca Baslat/Denetim Masası/Kullanıcı Hesaplaından Şifreni kaldırabilirsin[Eski şifreni istemez]

Sorunun Çözülmüştür umarım SAygılAr.:goz: :saskin

teşekür ederim ama onu yaptım olmuyor

onu denedim ama olmuyor

onu denedim ama olmuyor

onu denedim ama olmuyor

onu denedim ama olmuyor

acaba laptoplarda bu sorun nasıl çözümlenebilyor arkadaşlar bilen var mı
öyle pil çıkarmayla işin kolayına kaçmayın sistemden konuşun biraz.pil çıkar tak pc bilmek değil bazı arkadaşlara duyrulur

arkadasım şifre kısmına geldikten sonra ctrl+alt+delete+delete tuslarına bas. delete tusuna iki defa basıyoruz ama. cıkan ekrana administrator yaz pc acılır... şifreni kaldırmak yada değiştirmek istedigin de ise eski şifreyi sormadan duzelte bilirsin. kolay gelsin....

eGoBa' Alıntı:
arkadasım şifre kısmına geldikten sonra ctrl+alt+delete+delete tuslarına bas. delete tusuna iki defa basıyoruz ama. cıkan ekrana administrator yaz pc acılır... şifreni kaldırmak yada değiştirmek istedigin de ise eski şifreyi sormadan duzelte bilirsin. kolay gelsin....

ya administrator accountu parola korumali ise ? bilip bilmeden bosuna yaziyorsunuz yanlis yönlendiriyorsunuz insanlari...

Geri