şerefsizliğin bu kadarı

deniz_15

New member
Reaction score
0
3 Arkadas bir Disco aksamindan sonra eve giderken bir kiza rastlarlar. Bu kizi bir tenha yere götürüp Tecavüz ederler. Kizin yüzünü bir Torba ile örterler. 3 Arkadas bittikten sonra biri bir arkadasini arar ve oda katilmak istermi diye sorarlar.
O arkadas evet der ve oraya gider. Kiza tecavüz ettikten sonra güllerek der: "Su kizin üstündeki torbayi cikarinda bi yüzünü görelim"
Torbayi cikardiktan sonra 4. Arkadas Soktan yüzü bembeyaz olur. 3. Arkadasta onun Kiz Kardesi oldugunu anlarlar ve olay yerinden kacarlar.
Oglan eve gidip Tabancasini alir önce Kizi sonrada kendisini vurarak öldürür.

Bu Olay Mayis ayin 1996 Tarihinde Almanya/Dortmund kentinde meydana gelmistir.

İnanmıyorum ya.Ama iyi olmuş o şerefsize işte herkes buna göre hareket etmeli.

kıza yazık olmuş yaa o oçları benm elime geçseler varyaa buu siredeki masum inanlara yapılan işkenelein 100 katını bu piçlere yaparımm

ama bilmiorum ya sadece silahı çeker anndan vururdum galiba onlar kadar irenç olammm

yalan ötesi
bir cok yerde degisik versionlarini bulabilirsiniz

olmycak bir şey değil...

bu tür yazıları okudukça her geçen gün bu itlere kin im artıyor...

dünyada genel savaş mutlaka çıkacak ...Allah'tan Dileğim Sevdiklerimi Himayesine Alsın
Beni O İtlerin Önüne Atsın... Benim Askerlik Dönemime Gelmesini Çok İstiyorum O Dönemin...

böyle yazmayla olmaz
bende bi hikaye yazarım ne olcakki :S

Gerçeklik payı yok değil, olabilir...
çok kötü bir durum...Allah düşmanımın başına vermesin.

Mendakka dukka yani çalma kapıyı çalarlar kapını hocam olay bukardar açık ve net

a kötülükten öte arkadaşın dediği gibi etme bulma dünyası allahın bi hikmeti işte bişey diyemezsin

Birgun , yeniden duzelecek dunya ve iyiligin degerini bilen insanlar varolacak, yesil olacak birgun tum karalar ve betonlar sadece kitaplardan anilacak, YIRTICILARI da tarihe gomulecek YIKICILARI da, bu kocaman guzel dunya, birgun yeniden duzelecek ve kotuluk kaybedecek.

Saint Marcus Angelis.

arkadaş bu hikayeyi daha önce duydum.Adama yüzünü görmediği hiç birşeye ne amaçla olursa olsun ilişmemeli sonra bakarsın kardeşin çıkar.

Geri